Neler Yeni

Asus Rog Keris 750 TL!

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,125
İsim
Abdullah Aydoğdu
Hocam alakası yok, kimse skatez yüzünden bir fareyi çöpe atmaz. Skatezler çıkartılıp takılamayacak şeyler olsaydı satılmazdı zaten.
Reis başka bir skatez olsa sıfır, ve onu taksam sorun yok zaten de fareye takılı olan skatezleri çıkartıp aynı skatezleri geri takınca fare kullanılmayacak duruma geliyor. Çok fazla sürtünüyor, yapışmıyor düzgün.

ereğli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
murat
3335 ile 3389 rüyasında bile kapışamaz. En fazla ne kadar çıkabilirsiniz?
anladım . madem 3335 bu sekılde kötü nie bunu 1000 tl gıbı fahıs fıyata satıyorlar ilginç yani . o zaman iptal edicem . benım limit sorunum yok aslında ama kazık yemek ıstemıyorum öyle söyliyim . kablosuzda alabilirim

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,125
İsim
Abdullah Aydoğdu
ama m4 47 gram ve kerısden artı özellikleri yokmu . yani nie kazık yedım ona göre iptal edicem .
Dostum verdiğin para yüksek ama farenin sensörü fiyatına göre çok kötü. Kablosuz istiyorsan Darmoshark N3 al.

LEFT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
400
İsim
LEFT
anladım . madem 3335 bu sekılde kötü nie bunu 1000 TL gıbı fahıs fıyata satıyorlar ilginç yani . o zaman iptal edicem . benım limit sorunum yok aslında ama kazık yemek ıstemıyorum öyle söyliyim . kablosuzda alabilirim
Eğer kablolu isterseniz XM1r claw tutuş şekline en iyi kablolu mouse. Eğer kablosuz istiyorsanız bu mouse'un üstüne 600 lira gibi bir para verip 4Khz dongle alacaksanız Dragonfly F1 Pro uzun yıllar götürür. Yok benim işlemcim yorulmasın, 4Khz mouse ile işim yok derseniz XM2we üzmez. XM2we 3370 yani 3389'un güçlendirilmiş halini kullanıyor, Dragonfly F1 Pro ise 3395 kullanıyor. Ama güncellemeler ve yerleştirme nedeniyle neredeyse XM2we yetişiyor diyebiliriz. Eğer 2000 liranın üzerinde verebilecekseniz bu videoyu izlemenizi öneririm.
El ölçüleriniz ve tutuş şekliniz nedir? @ereğli

Fantastiktürk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Asusun yazılımının ellerinden öpeyim. Yazılımının çok ama çok kötü olduğunu unutmayın.
Evet. Ayar yapıp sildim direk.
Reisim ben şimdi bu farede DPI, Hertz ve RGB ayarı yapamayacak mıyım? Çok şekilli şukullu ayarlara ihtiyacım yok. Başka ASUS bir ürün kullanmıyorum. Sadece fareye DPI falan ayarlayacağım işte.
Yapabilirsin. Keris'in kendi hafızası da var. Yazılım sıkıntı çıkarırsa bir defa ayarını yapar uygulamayı geri silersin. 3 adet profile kadar kaydedebiliyorsun Keris'te. Alttaki DPI tuşu ile profil değiştirebiliyorsun.
Acaba böyle switch değişimi konusunda acayip kolay, rahat başka bir fare var mıdır? İlk defa görüyorum böyle bir fare. Lego gibi tık tık 2 saniyede switch değişimi mümkün skatezlere dokunmadan.
Asusun diğer üst seviye ROG farelerinde var. Farklı markaların da var da çok nadir.

Ben Keris kullanıyorum. Özelliklerini şöyle özetleyeyim:
3389 sensör ve 70M ROG Micro anahtarlar var. Sol ve sağ switchleri klavyeler gibi hot-swap. Uyumlu switchler ile kolayca değişebiliyorsunuz. Örneğin sol tuş bozuldu. Altından 2 vida söküp açıyorsunuz. Yanında yedek gelen Omron japon switchler ile değiştiriyorsunuz.
1693372673187.png

Sol, sağ klik ve sol ile sağ ön uç ABS yerine PBT. Yani aşınmaya ve parlamaya daha dayanıklı. Bir fareyi uzun süre kullandıysanız bilirsiniz. Çok kullandığınız yerler yukarıdaki resimdeki gibi düzleşir, parlar ve yağlı hissettirir. PBT plastikte bu daha geç olur. PBT şekil vermesi daha zor pahalı bir malzemedir. Piyasadaki nadir PBT farelerden.
62G ağırlığı var. Paracord kablosu var. Skatezler tabii bu fiyatta %100 PFTE. Yedek skatezler ile geliyor. Boyut olarak Deathadder V2 mini bana küçük geliyordu (19.5x10) bu tam oldu. L ve XL eller için tüm tutuşlar uygun ama XXL için Claw ya da Fingertip tutmanız lazım.
Kötü yanı olarak yalnızca yazılımı sayabilirim. Asus Armory Crate bayağı kötü. Ama dahili hafızası var. Bir defa ayarlayıp yazılımı bir daha kullanmadım.

ereğli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
murat
Eğer kablolu isterseniz XM1r claw tutuş şekline en iyi kablolu mouse. Eğer kablosuz istiyorsanız bu mouse'un üstüne 600 lira gibi bir para verip 4Khz dongle alacaksanız Dragonfly F1 Pro uzun yıllar götürür. Yok benim işlemcim yorulmasın, 4Khz mouse ile işim yok derseniz XM2we üzmez. XM2we 3370 yani 3389'un güçlendirilmiş halini kullanıyor, Dragonfly F1 Pro ise 3395 kullanıyor. Ama güncellemeler ve yerleştirme nedeniyle neredeyse XM2we yetişiyor diyebiliriz. Eğer 2000 liranın üzerinde verebilecekseniz bu videoyu izlemenizi öneririm.
El ölçüleriniz ve tutuş şekliniz nedir? @ereğli
valla düşündüm yine 47 gramlık m4 te karar kıldım kerıs alcaktım ama kerıs m4 ten daha küçük ebatlarda . m4 ele avuca gelen bi maus . bir denemek istiyorum acıkcası begenmezsem iade ederim ama keris almıycam hiçbir türlü çünkü boyutları bana göre küçük
Mesaj otomatik birleştirildi:

valla düşündüm yine 47 gramlık m4 te karar kıldım kerıs alcaktım ama kerıs m4 ten daha küçük ebatlarda . m4 ele avuca gelen bi mouse . bir denemek istiyorum acıkcası begenmezsem iade ederim ama keris almıycam hiçbir türlü çünkü boyutları bana göre küçük
hatta baktım şimdi logitech g pro x superlightın boyutları ile m4 ün boyutları birebir aynı gözüküyor. keris daha küçük bir maus

LEFT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
400
İsim
LEFT
valla düşündüm yine 47 gramlık m4 te karar kıldım kerıs alcaktım ama kerıs m4 ten daha küçük ebatlarda . m4 ele avuca gelen bi mouse . bir denemek istiyorum acıkcası begenmezsem iade ederim ama keris almıycam hiçbir türlü çünkü boyutları bana göre küçük

hatta baktım şimdi logitech g pro x superlightın boyutları ile m4 ün boyutları birebir aynı gözüküyor. keris daha küçük bir mouse
Tamam hocam, boşuna o kadar yazdım. 3335 ile başarılar.

M4, Superlight'a benziyor olabilir ama shape olarak alakası yok.

Top Bottom