Eren Güven
80+ Gold
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 3,756
- İsim
- Eren Güven
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Mousenin malzeme kalitesini çok beğendim ben de. Artık yere atmıyorum mouseları test ederken ama sökerken baya bi zorlandım bana mısın demedi. Pahalı bi mouse olsa açmaya cesaret edemezdim. Resmen mouse nin içini açmasınlar diye tasarlamışlar. Ben beğendim alınıp kullanılacak bi mouse ama yine de daha ucuza satılabilirmiş diye düşünüyorumBenden önce davranmışsın Aerox 9 ile yanyana koyayım ben de. Aerox 9 tavsiye etmiyorum FPS oyunları oynayanlar için. MOBA için de tavsiye etmiyorum yandaki tuşlar rahatsız edici.
M800 pro'dan malzeme kalitesi olarak daha iyi ama onun da çok kötü değildi. M800 pro da claw grip tutarken bunda sanırım biraz daha kısa olduğu için finger tip daha rahat geldi. M800 pro neredeyse 1 haftaya yakın şarjı dayanmıştı bakalım bu ne kadar gidecek.
Pre travel m800 pro'ya göre daha fazla sağ ve sol tıkta ama çok rahatsız edici değil. Bendeki örnekte hiç bir esneme yada sallanma yok.
CONNECTGAME'den hiç bir şey almayın. Onlarla uğraşmamak için 10 günlük m800 pro'yu iade etmek yerine ikinci el olarak sattım
Üzerinde gelen skatezleri beğendim.
Trendyol indirimiyle 1600'e aldım. Bu fiyata çok iyi bence. Özellikle "marka" mouse isteyenler için.
Klavye ile de güzel bi set oldu
Alıntıyı görüntüle