Kablosuz Mouse Önerisi

Murat G

80+
Reaksiyon skoru
48
Şuan kullandığım mouse modeli Attackshark Paw3395 ve mouse 49 gram. Elim de büyük olduğu için mouse kullanırken biraz ağırlık verdiğimde mousenin ön tarafı istemsiz bir şekilde kasılıyor hareket ettirmesi zor oluyor ve çok titriyor. Kısaca kablosuz ve bu mouseden daha ağır en kötü olarak 70 80 gram arası olacak bir mouse var mıdır? Öneriler nedir
1771245456589.webp

+ olarak bu mousenin ağırlığı ön tarafta olduğu için ön taraf çok daha hafif hissettiriyor ve bir dengesizlik oluyor ben titremenin de bu nedenle olduğunu düşünüyorum hissiyatı rezil bir mouse büyük elli kişiler için

+ olarak bu mousenin ağırlığı ön tarafta olduğu için ön taraf çok daha hafif hissettiriyor ve bir dengesizlik oluyor ben titremenin de bu nedenle olduğunu düşünüyorum hissiyatı rezil bir mouse büyük elli kişiler için
70-80 gram çok ağır değil mi?

Bütçe nedir ?

70-80 gram çok ağır değil mi?

Bütçe nedir ?
hocam logitech g502 var onun ağırlığı bana iyi geliyo 121 gram mesela ama makro tuşları rezalet olduğu için mouseyi tutarken makro tuşlarına basılı tutarak oynamak zorunda kalıyorum mouseyi claw grip şeklinde tutuyorum bi 70 80 gramlık mouse olması lazım en az bütçem de 2000 tl ye kadar diyelim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

palm grip diyecektim tutuş olarak yanlış yazmışım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,467
Üyeler
188,943
Son üye
huseyin319
Geri