Arama sonuçları: *

1. berkec34

1 Milyon TL Nakitiniz Varken Togg Alır mıydınız?

Sanırım arabayı siz almıcaksınız, o yüzden bence öneri vermeyin sonra kötü olursunuz
  2. berkec34

Yardım Harley veya Cat BOT önerisi

Yeşil kunduradan alabilirsin, orijinal satıyorlar sorun yok 1732388047 Yeni üyelere 100 TL kodlarıda var indirim için
  3. berkec34

Philips IPL Lazer Epilasyon veya benzer ürün tavsiye?

500k atış var herhalde bunlarda, bilemedim düşününce mantıklı geliyor 9 seanstan daha fazla süre kullanılabilir hemde birkaç kişi kullanabilir yani. Sizde hangi seri var?
  4. berkec34

Ucuz değillerki onlarda istanbulda tüm vucut 15 ten aşağı yer var mı :D 1732296361 Ek olarak heryerde gerekli hijyende sağlanmıyor ve ona ayrı zaman ayırmak gerekiyor o yüzden aslında brı950/00 serisine bakıyordum
  5. berkec34

Merhaba, bütçe olarak 15.000 altında olacak şekilde epilasyon cihazı önerisi verebilir misiniz? Kullanıp memnun olan var mı?
  6. berkec34

Sinyal cihazı arttırma önerisi

Zaten 45 alıyorsun her turlu kesilecek yanı 13 olmasa 17-18 olur değmez yani, güzelce ethernet kablosu çekilebilir, kablo kanalı ile üstten döşeyerek yapılabilir
  7. berkec34

NetGSM'e Yapılan Rezillik

8. berkec34

Mağdur olmamanız için kaldırdık durum çözülene kadar dedi, 3-4 hat taşıyacaktım
  9. berkec34

Birkaç hat taşıyacaktım, yalnız sorunla karşılaştım taşıyamıyoruz. Bu şekilde ekran çıkıyor aradım sordum turkcell ve btk dan dolayı baz istasyon kullandırtmıyorlarmış vs vs. Arkadaş adamlar bu fiyatlardan da kar elde ediyorsa bunlar bize % kaç kar ile fatura kitliyor acaba. Bunlara boykot...
  10. berkec34

Dune prophecy nereden izlenir?

Yayınlanmış olması lazım ama bulamıyorum var mı bi yer prime var ama orada yok herhalde
  11. berkec34

Yumoş Ev ve Tekstil Spreyi 2 li alımda 79.5 TL 🔥

Arabada kullanıyorum kokusu güzel ama kalıcılık fazla yok en azından araba için yok diyelim :)
  12. berkec34

❌İndirim Bitti! TCL TV ALANA SOUNDBAR 1₺

Alsammı ya
  13. berkec34

Samsung Televizyon Önerisi

Bu videoda belki yardımcı olabilir yeni video
  14. berkec34

❌İndirim Bitti! Head&Shoulders 625 ML Şampuan 109.9 TL YANIYOR 🔥🔥🔥

Bu iyi fiyat mı? Dalga mı geçiyorsunuz anlamadım. Daha iyi şampuanlar daha uyguna var yada bundan daha iyi ürünler var en az 1 sene götürecek
  15. berkec34

🔥İndirim TÜRKCELL HATTI TAŞIMAK İSTEYENLERE

https://pttcell.com.tr/pttcelli-olmak-isteyenler/faturali-teklifler Şuan sanırım en uygun faturalı hatlar pttcellde
  16. berkec34

🔥İndirim TÜRKCELL HATTI TAŞIMAK İSTEYENLERE

faturasız da güzel paketler var mı? Benimde öyle 20+20 ve 1000 konusşma 185 lira mı öyle bir şey şimdi aynı pakete 440 istiyor :d
  17. berkec34

Banka ve kredi kartı sahibi herkes bu konuyu okusun!

Bu tarz durumlarda bankaya itiraz edilebiliyor bloke konuyor zaten. Kolay kolay kk den harcama yapamazlar
  18. berkec34

Öneri Kaliteli ekspertiz önerisi ?

Kurumsala gidersin garantili eksper yaptırırsın, pilotta iyi otoraporda iyidir. Ümranda yaptırdım o da iyi. Bu şube şube çalışana göre değişir.
  19. berkec34

🔥İndirim Apple iPhone 13 33.279 TL

60hz lafını anlamadım, telefonda dizi film izlemeyen oyun oynamayan veya youtube izlemeyen için 120hz olsa ne gibi avantajı oluyor? Ben şahsen fotoğraf çekmek, mesajlaşmak konuşma mail ve insta için kullanıyorum. Kasmadan donmadan uzun yıllar götüren tek telefon iphone gibi yazılımdan dolayı...
  20. berkec34

CREATİNE SAÇ DÖKERMİ

Birde magnezyum takviyesi alabilirsin
Top Bottom