Neler Yeni

Philips IPL Lazer Epilasyon veya benzer ürün tavsiye?

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
Berkecan Ergin
Merhaba, bütçe olarak 15.000 altında olacak şekilde epilasyon cihazı önerisi verebilir misiniz? Kullanıp memnun olan var mı?

ANYA

80+ Bronze
phılıps ıpl kullanıyorum baya memnunum da çok vakti alıyor bacak yaparsam 40dk-1saat alıyor ben olsam lazer cilte giderdim hem ucuz hem baya iyi yakıyor

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
Berkecan Ergin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
phılıps ıpl kullanıyorum baya memnunum da çok vakti alıyor bacak yaparsam 40dk-1saat alıyor ben olsam lazer cilte giderdim hem ucuz hem baya iyi yakıyor
Ucuz değillerki onlarda istanbulda tüm vucut 15 ten aşağı yer var mı :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ek olarak heryerde gerekli hijyende sağlanmıyor ve ona ayrı zaman ayırmak gerekiyor o yüzden aslında brı950/00 serisine bakıyordum

ANYA

80+ Bronze
Ucuz değillerki onlarda istanbulda tüm vucut 15 ten aşağı yer var mı :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ek olarak heryerde gerekli hijyende sağlanmıyor ve ona ayrı zaman ayırmak gerekiyor o yüzden aslında brı950/00 serisine bakıyordum
istanbulda bilmem benim arkadaşım 12k ye verdi haftaya başlıcak 9 seans için

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
Berkecan Ergin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
istanbulda bilmem benim arkadaşım 12k ye verdi haftaya başlıcak 9 seans için
500k atış var herhalde bunlarda, bilemedim düşününce mantıklı geliyor 9 seanstan daha fazla süre kullanılabilir hemde birkaç kişi kullanabilir yani. Sizde hangi seri var?

Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Onur Yücel
Merhaba, bütçe olarak 15.000 altında olacak şekilde epilasyon cihazı önerisi verebilir misiniz? Kullanıp memnun olan var mı?
Hocam bu makinelere bir işe yaramıyor diyolar ki bence de asla endüstriyel lazerlerin yerini tutamaz. Bir alexandrite cihazı ile bu bir olur mu hiç , bence de bir kliniğe gidin

ANYA

80+ Bronze
500k atış var herhalde bunlarda, bilemedim düşününce mantıklı geliyor 9 seanstan daha fazla süre kullanılabilir hemde birkaç kişi kullanabilir yani. Sizde hangi seri var?
921 olan kullanıyorum 950 aynı ürnün zaten sadece kablosuz farkı var edmond dediği gibi tam almıyor azıcık yakıyor hem çok uğraşıyor bana göre klinikte kocaman makine var hem fena yakıyor sana diyim eğer gitmek istemiyorsan phılıps gayet memnunum öneririm eğer işe yaramıyorsa 6 ay mı ney öyle iade hakkın var

Top Bottom