Arama sonuçları: *

1. K

Öneri KABLOSUZ MOUSE ÖNERİSİ

mouse'yi inceledim biraz normalde asus rog gladius 3 alacaktım 2000den 1900e düşmüş a950'nin özellikleri daha iyi ama sanki yeni geldiği için fiyatı yüksekte gibi evet belki yinede uygun ama düşer gibi ne düşünüyosunuz benim tüm ekipmanlarım asus armoury crateden kolayca da kontrol ederdim 4k o...
  2. K

Öneri VGA27AQZ yerine monitör

https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-27-vg27aqz-165hz-1ms-2560x1440-2k-hdmi-displayport-freesync-g-sync-uyumlu-elmb-hdr10-wqhd-yukseklik-ayarli-gaming-monitor-p-HBCV000022T9J5 bu monitörün önerildiğini gördüm galiba g-sync ekstra fiyat veriyor benim ekran kartım 6700xt olduğu için 2k en az...
  3. K

Oyunda Allaha Sövdü Ne Yapabi̇li̇ri̇z

aynen bitirirsin kanka
  4. K

16K YA HANGİ SİSTEM ALINMALI

performansları aynı ya ama mantıklı olanı intel zaten hayırlı olsun stok fan yetmez bunlara ona ne yapacaksın
  5. K

hayırlı olsun yeni görüyorum para sıkıntı etmediğimden ve ryzencı oldugumdan onu sectim ya ben keske anakartda argb destegi olsaydı o üzdü :(
  6. K

ben aldım bekliyorum
  7. K

bizimkinin işlemci ve ekran kartının markası daha iyi daha pahalı ben aldım novayı
  8. K

anakart yükseltmesi olmadan ryzen mı alsak bence ryzen daha iyi 1680421301 burda anakart değişmek niye gerekicek onu anlamadım
  9. K

evet benim istediğim anakart gitmiş off
  10. K

Yardım asus prime b550m ve b660m hangisi daha iyi

arkadaşlar iki ayrı sistem var her şeyleri aynı anakart ve işlemci hariç intel anakartta 12400f ryzen anakartta 5600x var intel 300tl daha ucuz işlemci performansları aynıymış anakart konusunda artıları eksileri falan yardımcı olursanız sevinirim
  11. K

ben anakartla alakalı yeni konu başlatcam
  12. K

şimdi intel anakart yaklaşık 300tl daha pahalı 660 olmasıyla birlikte aynı zamanda ryzen 5600x ise intel işlemciden 300 tl daha pahalı ama şu da var ki b550 ve b660 arasında değişik çoğundan anlamadığım farklar var anakarta göre karar vericem ama ilk anakartlar hakkında bilgi edinicem
  13. K

xpg bitmiştir ama fiyat aynı sanki
  14. K

nasıl yani anlamadım bende aynı
  15. K

kanka ben baya araştırdım da aynı performans hangisini istiyosanız alın diyolar anakartda büyük fark var ona bakmalıyız bence
  16. K

çok yakınlar oyundan oyuna değişiyo aslında bazılarında ryzen fark atıyo çok kararsız kaldım normalde ryzencı olarak ne yapacağımı şaşırdım cidden bize yardım lazım :D 1680365375 12 taksitle 17000e çıkıyor nova biraz daha fazla oran diğer sitelere göre
  17. K

ha pardon
  18. K

bu arada ikisinde de ramler 0tl fark ile adata veya corsair oluyo haberin olsun
  19. K

bence 5600x olanı al anakart özelleştirme gerekmeden b550 oluyo diğerinde özelleştiriyosun daha pahalı oluyor sanıyorum ryzen daha oyun odaklı birisinin 18mb önbelleği birisinin 32mb var bu cidden fark yaratır ama o daha uygun bize yardım lazım cidden :D
Top Bottom