Semiramis41
80+ Bronze
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Elimizi çabuk tutmamız lazımben anakartla alakalı yeni konu başlatcam
Elimizi çabuk tutmamız lazımben anakartla alakalı yeni konu başlatcam
Ryzen sistemindeki anakart şuan stokta kalmadı stok yenilmesi lazım acil zam gelicek çünküben anakartla alakalı yeni konu başlatcam
evet benim istediğim anakart gitmiş offRyzen sistemindeki anakart şuan stokta kalmadı stok yenilmesi lazım acil zam gelicek çünkü
burda anakart değişmek niye gerekicek onu anlamadımBiraz daha güçlü işlemci uzun vadede ikisinde de anakart değiştirmen gerekecek. Soketler değişecek. İ5 sisteme 13.nesil takabilirsin. Ryzen sisteme 5950X takabilirsin maksimum. 14.nesil gelirse intelde soket değişecek. Ryzen 7000 de zaten değişti.
14 olmuş her dakika artıyor heralde awyapıştır çabuk 13k
Sinerji Baurus Ryzen 5 7500F 16GB 500GB NVMe M.2 SSD Sapphire Radeon Pulse 12GB RX7700XT Oyun Bilgisayarı
Sinerji Baurus Ryzen 5 7500F 16GB 500GB NVMe M.2 SSD Sapphire Radeon Pulse 12GB RX7700XT Oyun Bilgisayarı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
14k olarakta alınır halen avantajlı.14 olmuş her dakika artıyor heralde aw
bizimkinin işlemci ve ekran kartının markası daha iyi daha pahalı ben aldım novayı14 olmuş her dakika artıyor heralde aw
tamamda ilk başta yazılan sistemler nasıl o fiyat ediyor işlemci anakart ekran kartı 16 kusur ediyor indirimli fiyatlarmı var ya da hazır sistem mi bunlar yoksa imkansızKasa psu cop islemci anakart dusuk ramler cl degerli yuksek ve kotu kart 8gb marka belli degil fiyat pahali 6700xt 3060tiden daha iyi bide
Mesaj otomatik birleştirildi:
Stok fanla gelicek zaten
Hazır sistem bunlar ama şuan ryzen5 li sistem de o anakart yok farklı model vartamamda ilk başta yazılan sistemler nasıl o fiyat ediyor işlemci anakart ekran kartı 16 kusur ediyor indirimli fiyatlarmı var ya da hazır sistem mi bunlar yoksa imkansız
ben aldım bekliyorumHazır sistem bunlar ama şuan ryzen5 li sistem de o anakart yok farklı model var
Bende inteli aldımben aldım bekliyorum