Sağol dostum
12400f stok soğutucu yeterli olucakmıBende aynı sistemler arasında kaldım ve galiba 12400F olanı alacağım, 5600 olanı alınca ekstra soğutucu gerekecek büyük ihtimal bunu da düşünün.
5 5600 tercih etŞuan kararsız kaldım 12400f mı 5600x mı hem uzun vade hem perfomans icin
5600 x olduğunu şimdi farkettim. Intel bir tık daha serin çalışır ama bütçede sıkıntı yoksa 5600x alınabilir.12400f stok soğutucu yeterli olucakmı
Fiyatlar çok yakın zaten 300 lira fark var5600 x olduğunu şimdi farkettim. Intel bir tık daha serin çalışır ama bütçede sıkıntı yoksa 5600x alınabilir.
12400f de soğutucu isteyecekBende aynı sistemler arasında kaldım ve galiba 12400F olanı alacağım, 5600 olanı alınca ekstra soğutucu gerekecek büyük ihtimal bunu da düşünün.
Hangisi tercih edilmeli12400f de soğutucu isteyecek
kanka ben baya araştırdım da aynı performans hangisini istiyosanız alın diyolar anakartda büyük fark var ona bakmalıyız benceHangisi tercih edilmeli
Aynı durumdayız ben de kararsızım ama 5600 yada 5600x ile amd ekran kartıyla daha uyumlu olur diye düşünüyorum. İşlemci soğutucu da se-214-xt modeli yeterli olur fazla para harcamaya gerek yokHangisi tercih edilmeli
Gaming gen trdeki sistem sanki fiyat olarak arttı bide ram değiştikanka ben baya araştırdım da aynı performans hangisini istiyosanız alın diyolar anakartda büyük fark var ona bakmalıyız bence
nasıl yani anlamadım bende aynıGaming gen trdeki sistem sanki fiyat olarak arttı bide ram değişti