Arama sonuçları: *

1. O

Rehber Youtube'da Yükselmek

Sonra bu videoyu izleyin vazgeçin. :D Youtube bir yerlere gelmek istiyorsan bunları yapabilirsin. Fakat Para kazanmayı aktif ettiğinde. Vergi vermeye başlayınca anlayacaksın birçok şeyi. Video'da aynen bunları anlatıyor. *Şirket kurma vb.
  2. O

Trendyol'unuz batsın.

Ben diyorum Tencere dibin kara Sen diyorsun Ankara :D
  3. O

Çift Monitör Tutacağı

Duruyor sıkıntısız. Çok güzel ürün. İstediğiniz şekilde ayarlayabiliyorsunuz.
  4. O

Trendyol'unuz batsın.

Valla ömür boyu istiyorum ben onu. Hatta MAC ban rica ediyorum.
  5. O

Trendyol'unuz batsın.

Sabahtan beri artık görmekten sıkıldığım konu. O şu kadara ne alırım bu ne alırım. Adamlar yazmış giyim kategorisin de geçerli işte. Kuponun altına tıkla gösteriyor ürünleri. Sabahtan beri ne alırım ne alırım. GİT DON AL. @Mehmet Yılmaz @White Ravens Banlayın benim hesabımı. Sıkıldım yeter.
  6. O

Şikayet Var Trendyol Başlığı Açtık

Boşa kürek çekmek buna deniyor maalesef. Babasının hayrına vermez kimse 150 TL. Oldu da verdi diyelim. 1000 - 1500 TL harcama limiti koyar. O zaman kullanabilirsin der. Yine bir şey elde edememiş olursun.
  7. O

Çift Monitör Tutacağı

TR'de satılan ürünlerin hepsi aşırı pahalı. Zamanında çok araştırmıştım. En son Aliexpress'ten şu ürünü aldım. Monitör Tutacağı. - TR deposundan göndermişlerdi. 3 Günde elimde olmuştu.
  8. O

Foruma chat getirilmeli

Allah korusun Chat filan :)
  9. O

Nvidia denetim masasi sorunu

Driver ı NVIDIA kendi sitesinden indirip. Tekrar temiz kurulum yaptınız mı
  10. O

Cs Go Black Bar sorunu

NVIDIA Kartlar'da nvıdıa ayarlarına grip düzeltebiliyorsunuz.
  11. O

Ekran kartı takma hakkında

Çift güç girişi olan kartlar için 2 tane konuyor. Sıkıntı yok boşta kalmasın da.
  12. O

Dolar Niye Çıktı Düşmesi Gerekmez Mi?

Dolar'a hemen etki etmez. Dış ülkelerden gelecek açıklamalara bağlı olarak düşer veya çıkabilir fakat şu anda yükselme eğiliminde. He bu arada 2023 Tarihi verildi.
  13. O

Müjde : doğalgazmış!

Doğalgaz olduğu 2 - 3 gün öncesinden belliydi. Borsada Tüpraş vb. değerleri yükseldi. Türkiye'ye katkısı büyük olacak.
  14. O

Trendyol Paylaş Kazan Kuponmuş

Dün yazdığım yorum bugün gerçek oldu. Fazla güvenmeyin herşeye babasının hayrına vermez kimseye.
  15. O

BIOS u update etmeye calisiyorum flasin icindeki dosyayi gormuyor

İndirdiğin BIOS zaten BETA yükleme. Ne ile karışılacağını bilmiyorsun sorun çıkartabilir de çıkartmayabilir de
  16. O

Laptop fanı çok fazla dönüyor

Hiç termal macun değişimi yapılmış mı ? Fanlar'da belki tozlanma vardır bundan dolayı'da böyle çalışıyor olabilir.
  17. O

Bilgisayarı ne zamandan beri kullanıyorsunuz.
  18. O

Bazı Programlar Kısayol oluşturmaz. Ayrıca PC'yi yeniden başlatın. Arka plan'da çalışır. Fanlarınız da bir değişme var mı.
  19. O

BIOS u update etmeye calisiyorum flasin icindeki dosyayi gormuyor

Şöyle bir video mevcut MSI paylaşmış gözden kaçan bir şey vardır.
  20. O

Şurada Hp Sayfasında Yazılım - Çözümlerin'de PC'nin Cool Sense yazılımı var. Fan ayarlarını Otomatik ayarlamak için bir indirip denermisiniz.
Top Bottom