Yav hocam bir şeyi yanlış yapmıyorsanız görünmek zorunda son olarak dosya tipi fat32 mi?öyle yapıyorum zaten sorununuz mu var ? o dosya falsın içinde gözkmüyor diyorum
Yav hocam bir şeyi yanlış yapmıyorsanız görünmek zorunda son olarak dosya tipi fat32 mi?öyle yapıyorum zaten sorununuz mu var ? o dosya falsın içinde gözkmüyor diyorum
evetYav hocam bir şeyi yanlış yapmıyorsanız görünmek zorunda son olarak dosya tipi fat32 mi?
O zaman ben daha yardımcı olamam bu tarz konularda böyle hataların olması pek mümkün değil bu durumdan sonrası donanımsal olarak olabilir belkide flaşınız hatalıdır, dediğim gibi yardımcı olamayacağım dediğim her şeyi doğru yaparsanız olmaması ihtimali yok normalde.
Video atıyorum 3 farklı flash ile denedimO zaman ben daha yardımcı olamam bu tarz konularda böyle hataların olması pek mümkün değil bu durumdan sonrası donanımsal olarak olabilir belkide flaşınız hatalıdır, dediğim gibi yardımcı olamayacağım dediğim her şeyi doğru yaparsanız olmaması ihtimali yok normalde.
bekleyin bir video aticamda simdi yt ye yukleniyo
Şöyle bir video mevcut MSI paylaşmış gözden kaçan bir şey vardır.
Şöyle bir video mevcut MSI paylaşmış gözden kaçan bir şey vardır.
O zaman ben daha yardımcı olamam bu tarz konularda böyle hataların olması pek mümkün değil bu durumdan sonrası donanımsal olarak olabilir belkide flaşınız hatalıdır, dediğim gibi yardımcı olamayacağım dediğim her şeyi doğru yaparsanız olmaması ihtimali yok normalde.
daha once indirdim sonra downgrade yaptim simdi yeniden update yapmak istiyorumİndirdiğin BIOS zaten BETA yükleme.
Ne ile karışılacağını bilmiyorsun sorun çıkartabilir de çıkartmayabilir de
ayrica diger versionlar da olmuyorİndirdiğin BIOS zaten BETA yükleme.
Ne ile karışılacağını bilmiyorsun sorun çıkartabilir de çıkartmayabilir de
Artık diyecek bir şey yok her şey değiştirip değiştirip yapın, bir de şu dosyayı direk oraya koymak yerine kopyala yapıştır yapmayı deneyin.bekleyin bir video aticamda simdi yt ye yukleniyo
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mesaj otomatik birleştirildi: