Arama sonuçları: *

1. Ritim Ustası

Albino kızlardan hoşlanıyorum normal mi ?

Normal değil doktora görün
  2. Ritim Ustası

MMORPG oyun önerisi arıyorum

MMORPG oyunların prime dönemi Z kuşağı ile bitti Z kuşağının oyun zevki berbat
  3. Ritim Ustası

Flac Müzik Biçimi İçin Site Önerisi

Dostum bu gerçek flac değil maalesef kalite çok kötü
  4. Ritim Ustası

Bilgim yok maalesef
  5. Ritim Ustası

Dostum site iyiymiş ne zaman açılmış bu site bi ton parça var PC de şimdi hepsini flac indirmek sıkıntı tekrardan bir de depolama da sorun
  6. Ritim Ustası

Huawei Watch GT5 Pro alınır mı?

Tamam kardeşim teşekkürler Samsung akıllı saatleri için güzel kordon bulamadım hiç hep aynı klasik kordonlar var Huawei muazzam bi kordon tasarımı yapmış
  7. Ritim Ustası

Huawei Watch GT5 Pro alınır mı?

Merhaba arkadaşlar S23 kullanıyorum Huawei Watch GT5 Pro nun tasarımı baya hoşuma gitti bi akılla saate 14 Bin TL vermeye değer mi yada Samsung un saatlerini mi tercih edeyim?
  8. Ritim Ustası

Edifier R1280DB vs M-Audio BX3 Bu Hoparlörlerden Hangisini Alayım?

Merhaba arkadaşlar PC için alacağım hangisini önerir siniz?
  9. Ritim Ustası

KULAKLIKLAR KULAĞIMA OLMUYOR AKLIMI YİTİRİCEM

Başlığa iyi güldüm deneyip alman lazım büyü gücüm olsa uzaktan hallederdim
  10. Ritim Ustası

Sözün Bittiği Yerdeyiz !

Savcıya helal olsun ama iş hakimde bitiyor o savcı kadar cesur değilse o PKK lı doktor serbest kalır bu ülkede hakimlerin kararları iyi incelenmeli korkak olanlar ayıklanmalı ayrıca şu ülkedeki mafya türü yapılanmaları kökten temizlemek lazım artık yok 500 tane gözü kara adamları varmış ulan...
  11. Ritim Ustası

🚨 İRAN İSRAİL'İ FÜZELERLE VURDU! 🔥🔥

Patlamayan füzelerle araya bir iki tane patlayanlardan koymuşlar iyi show yapıyorlar he
  12. Ritim Ustası

MAD Parfüm mü L'atelier Erin mi

Bruno Gold Kirke nin muadili koku güzel ama ben kendime yakıştıramıyorum o kokuyu bide başlarda güzel kokarken o koku sonradan çok kötüleşiyor
  13. Ritim Ustası

MAD Parfüm mü L'atelier Erin mi

Bruno Gold berbat bi koku fazla kadınsı Mad e gidiyorum en iyi parfümünüz ne diyorum bi bunu söylüyorlar bide narkotik midir nedir onu sıktılar gidip hemen sıktıları bölgeyi yıkadım rezalet bi koku
  14. Ritim Ustası

Oyunlarda En Komik Ölme Fotoğrafları ve Videoları

Koltuğa bi güzel oturttum çok misafirperverimdir 1726409271 :ROFLMAO: 1726409857
  15. Ritim Ustası

Az çok tahmin edebiliyorum o anki adrenalin patlamasıyla odaklanman artmış hepsini temizlemişsin 😀 bende de oluyor 7 kişiyi AWP ile indirdiğim zamanlar bezen efsane oynarken bazen kötü oynuyorum iş oyuna odaklanmada bitiyor bir de uyku durumu da önemli
  16. Ritim Ustası

Al kardeşim senin kine benzer olayı bende yaşadım 🙂 bundan daha iyi oynayışlarım da var ama kayıtta değildim.
  17. Ritim Ustası

Evet arkadaşlar oyunlarda en komik öldürme fotoğraflarınız yada videolarınız varsa bu konuda paylaşalım. Benim en komik öldürme fotoğrafım. (CS 2)
  18. Ritim Ustası

Hikayeli Oyunlardan Soğudum (Witcher 3 - Doom Eternal)

Ciddi zaman istiyor işşiz insanların oyunları onlar ama Elden Ring ve Sekiro efsane oyunlar Türkçe olsa belki onlara zaman ayırırım
  19. Ritim Ustası

Hikayeli Oyunlardan Soğudum (Witcher 3 - Doom Eternal)

Yahu oyunlar güzel on numara ama Witcher 3 te bir yeri bulacağım diye çok fazla zaman gidiyor adam gibi yönlendirmede yok, Doom Eternal de çok güzel ama en kolay modu açmama rağmen bi bölüm var asla geçemedim saçmalığa bak bu tür hikayeli oyunlar başlarda güzelken bi yerden sonra tıkanıyor insan...
Top Bottom