Oyunlarda En Komik Ölme Fotoğrafları ve Videoları

Ritim Ustası

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,101
Evet arkadaşlar oyunlarda en komik öldürme fotoğraflarınız yada videolarınız varsa bu konuda paylaşalım.

Benim en komik öldürme fotoğrafım. (CS 2)
IMG-20240914-WA0038.jpg
IMG-20240914-WA0039.jpg

Oturtmuşsun adamları GG
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yarama tuz basmış oldun bunla... Geçen çok güzel bir 8v1 attım, 5 canla 6 kill almıştım ama kayıtta değildim :peeposad:
Mirage A bölgesinde CT spawna yakın bir yerde duruyordum M4A1-S ile sonra her yönden T'ler gelmeye başladı takımda tek ben vardım 8v1 attık en son 6 kill almıştım birisi AWP ile vurdu

Son düzenleme:
Oturtmuşsun adamları GG

Yarama tuz basmış oldun bunla... Geçen çok güzel bir 8v1 attım, 5 canla 6 kill almıştım ama kayıtta değildim :peeposad:
Mirage A bölgesinde CT spawna yakın bir yerde duruyordum M4A1-S ile sonra her yönden T'ler gelmeye başladı takımda tek ben vardım 8v1 attık en son 6 kill almıştım birisi AWP ile vurdu
Al kardeşim senin kine benzer olayı bende yaşadım 🙂 bundan daha iyi oynayışlarım da var ama kayıtta değildim.

Al kardeşim senin kine benzer olayı bende yaşadım 🙂 bundan daha iyi oynayışlarım da var ama kayıtta değildim.
Bu da baya güzelmiş ama benim bahsettiğim tam bir kaos ortamıydı Mirage A'yı bilirsin 5 tane falan girişi var CT spawn hariç her girişten 1-2 kişi gruplu daldılar bir de baya kaybediyorduk AWP vardı yarısında. Onlar mı kolsuz ben mi iyiyim şüphe ettim ama sonraki roundlarda hiç öyle oynayamadım

Alıntıyı görüntüle
İnternette buldum, kendi oynadıklarımdan da kesit bulursam onu da ekleyeceğim.
Alıntıyı görüntüle
CS:GO :peeposad:

Son düzenleme:
Bu da baya güzelmiş ama benim bahsettiğim tam bir kaos ortamıydı Mirage A'yı bilirsin 5 tane falan girişi var CT spawn hariç her girişten 1-2 kişi gruplu daldılar bir de baya kaybediyorduk AWP vardı yarısında. Onlar mı kolsuz ben mi iyiyim şüphe ettim ama sonraki roundlarda hiç öyle oynayamadım

CS:GO :peeposad:
Az çok tahmin edebiliyorum o anki adrenalin patlamasıyla odaklanman artmış hepsini temizlemişsin 😀 bende de oluyor 7 kişiyi AWP ile indirdiğim zamanlar bezen efsane oynarken bazen kötü oynuyorum iş oyuna odaklanmada bitiyor bir de uyku durumu da önemli

Ekler

• Ekran görüntüsü 2024-07-07 154258.png
    Ekran görüntüsü 2024-07-07 154258.png
    1.9 MB · Hit: 52
Koltuğa bi güzel oturttum çok misafirperverimdir
Ekran görüntüsü 2024-09-06 171125.jpg

:ROFLMAO:
Ekran görüntüsü 2024-08-20 031755.jpg

collage.jpg

Son düzenleme: