Ben hayranı olduğum için en ufak bir şey bile benim için yeterli fakat genel değerlendirirsek ilk dizi kadar iyi değil elbette ama o sıfırdan bir dizi olduğu için devam dizisinin onun kadar etki bırakmaması çok normal. Aynı atmosfer ve aynı müzikler. Bir de Marvel sadece ana karaktere değil de Marvel evrenini etkileyecek diğer karakterlere de odaklandığı için onun da etkisi oluyor. Daha 4 bölüm yayınlandı ve direkt olarak 2. sezon onaylı bir dizi o yüzden güzel bölümler olacağını düşünüyorum. İlk sezonu tamamen izleyip çok sevenler var. Zaten 4. bölüm sonunda hem Punisher geri geliyor hem de Matt'in tekrardan her şeyden bıkıp Daredevil olmaya geri döneceğini de görüyoruz. İleride birlikte hareket edecekleri kesin o yüzden bundan sonra daha hareketli bölümler gelecek. Bir sonraki White Tiger için Ayala'nın yeğenini de görmüş olduk zaten bu bölümde. Üzerine psikopat Muse karakteri de var ki Marveldaki en psikopat karakterlerden biri. Bu olayların ucu Spiderman'e de dayanıyor o yüzden şu an tam aksine bence her şey yerli yerinde ilerliyor.