Neler Yeni

Assassin's Creed Shadows Bir Başyapıt!

The Semih

80+ Gold
Enis Kirazoğlu yüzünden önyargılı yaklaşacağım bir oyun daha
Harbi geçen oyunun ambargosu kalkar kalkmaz stok videosunu attı kanalına ve oyunu gömüyorlar, bu adamlara bedava kod veriyor firma ve kendi satışlarını etkiliyor, ben çok duydum Enis, Dost yüzünden oyunları alıp almamak konusunda tereddüte giren oyuncu.

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,655
İsim
Yunus Şahin
Jin sakai fanlığınız da bazen saçmalatıyor. Kadın karakter gizli gizli gidip öldürecek işte ilk oyunda Jin sakai da aynı bu şekilde düşmanlarını indiriyordu. Bir de Jin sakai b*k gibi karakterdi afedersin değişmesi çok iyi oldu

Gizlilik tercih meselesi. Ben gizli kullanmayı sevmiyorum. Savaşın ortasına dalıp aynı an da birçok düşman ile savaşmayı tercih ediyorum. Kadın karakterinde o ortama uyacağını ben düşünmüyorum.

Oyunun karakterleri oyuncuya geçmesi lazım. Jin Sakai karakterini de benimsemiştim ben.

Yasuke gerçek hayatta yaşamış biri. Siyahi olup Samuray olan tek kişi. Bu yüzden anormal bir şey değil fakat üzerine gay yapıp saçma bir hikaye yapmaları kötü olan şey.

Evet görmüştüm bunu. Ama Japonların tepkisi çok yerinde. Hem onu almaları ve gay yapmaları.

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,569
İsim
Baran Kut
Yasuke olayı internet efsanesi referans alınarak yapıldı. Haliyle doğru düzgün araştırma yapmadık diyecek halleri yok. En son bu hale gelmiş işte. Öbür türlü proje, ortasında biterdi.
İşte rezil olan kısım o. Araştırma o değil. Araştırmalar doğruyu ele alır. Bunlar iddiayı ele alıyor.

Rezil araştırma örnekleri:

Karakter dizaynlarındaki rezil araştırmaları da var ama onları atmadım. Zaten oyunda görülüyor.

Proje zaten uzadıkça uzadı, sebebi de araştırmalarının rezil olması. Bir ton düzenlemeye gittiler reklamlarında ve oyununda.

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,637
İsim
ismail
Herifin beğenmediği oyun yok
Oynayamadığı oyunları beğenmiyor genelde. Ubisoft yanlış hatırlamıyorsam Blackflag sonrası eline yüzüne bulaştırmaya başlamıştı seriyi farklı bir oyunuyla da batırmaya başlamış olabilirler takip etmiyorum uzun süredir.

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Oynayamadığı oyunları beğenmiyor genelde. Ubisoft yanlış hatırlamıyorsam Blackflag sonrası eline yüzüne bulaştırmaya başlamıştı seriyi farklı bir oyunuyla da batırmaya başlamış olabilirler takip etmiyorum uzun süredir.
Unity dışında genelde beğenildi. Unity'nin tek sorunu hatalar değildi. Oynanış adeta faciaydı. Hikâye falan en son eleştirilecek şeydi o oyunda.

Oda Nobunaga isimli klan beyininin yanında silahtarlık yapan bir köleyi samuray yaptılar. Adamın japon tarihindeki yeri 1 sene, sonra nolduğu bilinmiyor. Yetmiyor son 16 imparatorun soyundan geldiği, oda nobunaganın kız kardeşiyle ile seviştiriyorlar. Oyun japonyada mecliste bile tartışılmış.

BabaVoss7

80+ Silver
Atmosfer dışında yine aynı sevmediysen alınmaz. AC oyunları öyledir atmosferini sevmek yeterli değil. Sadece atmosfer için Odyssey 20-30 saat oynayıp bıraktım. Vallhallaya 2-3 saat anca dayandım. Tek bitirdiğim Origins onu da sebebi ne bilmiyorum ama oynamayı çok sevdim. Tüm DLC'ler ile fulledim. Neredeyse başarımlar da fulleniyordu.
Originste değişik bi tat vardı cidden oyunlar aynı gibi onda bi akıcılık vardı ama en azından. Vallahada odysey de çok baltalandı alt f4 atıp çıkasım geldi hep

Shourd

80+ Gold
Param olunca indirime girmese bile alıcağım oyunlardan net

BabaVoss7

80+ Silver
Girmedikleri bi ırk Türkler kaldı herhalde 😂

LothbLoki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
401
İsim
Enis Solak
Yasugay ne ya hem n word getiriyorlar Japonya ya hemde gay mi yapıyorlar kendilerine saygısı yok bu wokecuların. Sadece Naoe ile oynama imkanımız varsa full ondan ilerlemeyi deneyeceğim ben.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,100
İsim
Oğuz
konudan bağımsız olarak
matt hocam daredevil in yeni sezona bana çok tırt geldi sizce nasıl?
Ben hayranı olduğum için en ufak bir şey bile benim için yeterli fakat genel değerlendirirsek ilk dizi kadar iyi değil elbette ama o sıfırdan bir dizi olduğu için devam dizisinin onun kadar etki bırakmaması çok normal. Aynı atmosfer ve aynı müzikler. Bir de Marvel sadece ana karaktere değil de Marvel evrenini etkileyecek diğer karakterlere de odaklandığı için onun da etkisi oluyor. Daha 4 bölüm yayınlandı ve direkt olarak 2. sezon onaylı bir dizi o yüzden güzel bölümler olacağını düşünüyorum. İlk sezonu tamamen izleyip çok sevenler var. Zaten 4. bölüm sonunda hem Punisher geri geliyor hem de Matt'in tekrardan her şeyden bıkıp Daredevil olmaya geri döneceğini de görüyoruz. İleride birlikte hareket edecekleri kesin o yüzden bundan sonra daha hareketli bölümler gelecek. Bir sonraki White Tiger için Ayala'nın yeğenini de görmüş olduk zaten bu bölümde. Üzerine psikopat Muse karakteri de var ki Marveldaki en psikopat karakterlerden biri. Bu olayların ucu Spiderman'e de dayanıyor o yüzden şu an tam aksine bence her şey yerli yerinde ilerliyor.

Mithril

80+ Silver
Ben hayranı olduğum için en ufak bir şey bile benim için yeterli fakat genel değerlendirirsek ilk dizi kadar iyi değil elbette ama o sıfırdan bir dizi olduğu için devam dizisinin onun kadar etki bırakmaması çok normal. Aynı atmosfer ve aynı müzikler. Bir de Marvel sadece ana karaktere değil de Marvel evrenini etkileyecek diğer karakterlere de odaklandığı için onun da etkisi oluyor. Daha 4 bölüm yayınlandı ve direkt olarak 2. sezon onaylı bir dizi o yüzden güzel bölümler olacağını düşünüyorum. İlk sezonu tamamen izleyip çok sevenler var. Zaten 4. bölüm sonunda hem Punisher geri geliyor hem de Matt'in tekrardan her şeyden bıkıp Daredevil olmaya geri döneceğini de görüyoruz. İleride birlikte hareket edecekleri kesin o yüzden bundan sonra daha hareketli bölümler gelecek. Bir sonraki White Tiger için Ayala'nın yeğenini de görmüş olduk zaten bu bölümde. Üzerine psikopat Muse karakteri de var ki Marveldaki en psikopat karakterlerden biri. Bu olayların ucu Spiderman'e de dayanıyor o yüzden şu an tam aksine bence her şey yerli yerinde ilerliyor.
teşekkürler hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,073,444
Üyeler
170,549
Son üye
miséricorde
Top Bottom