Neler Yeni

Assassin's Creed Shadows Bir Başyapıt!

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,655
İsim
Yunus Şahin

Haklılar kesinlikle. İlk duyurusu yapıldığında ben de aynı şeyi demiştim. Samuray oyununda siyahi karakterin işi ne? Yeni nesil oyunlardaki kadın karakter, LGBT olayları, siyahi karakterler oyunları bitiriyor gibi geliyor.

Ghost of Yotei duyuruldu, kadın karakter. Yav kadın karakterler 200 kilo adamı nasıl yeneceğiz. Oyunun gerçekçiliğini bitiriyor bu firmaların eşitçilik durumları. Kadının olacağı yer var olmayacağı yer var. Yediler güzelim Jin Sakai'yi.

asko56

80+ Gold

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Şunları görünce koparıyor Ubisoft'un harcadığı paraya yazık :kekw:

Hikayesine baktım Yasuke'ye gram background hikayesi verilmemiş. Yani Naoe sadece hiç sırıtmazmış diyen çok var. Koymak için koymuşlar Yasuke'yi.

5-6 tane stealth animasyonu eklenmiş yeni ve animasyonlar akıcılaşmış. Onun dışında Naoe'ye eklenen "devrimsel" bir şey göremedim.

PC'deki rezalet performansı konuşmuyorum bile. 5090'la acı çekiyor oyun. Optimizasyon yine DLSS yapıştırılarak yapılmış.

Japon tarihine de farklı bakış açısı sunmaya çabası da komik. İnsan biraz araştırır, sorar Asya'da millet ne istiyor, ne sunulmasını uygun buluyor, neyin reklam amaçlı kullanılması gerektiğini doğru buluyor. 0 araştırma ile yapılmış oyun.

İlla da denemek isteyen stealth'in eğlencesi ve Japonya olması dışında üzgünüm ama başka bir şey sunmuyor yeni. Ucuza yakalarsanız bunun için denemenizi isterim. Onun dışında tam fiyattan alınmasını asla tavsiye etmiyorum çünkü haketmiyor.

Assassin's Creed franchise'ını rahat bırakın artık. Gidin eski oyunları remake falan yapın. Böyle oyunlar franchise'a da zarar veriyor. Keşke satsalar şunu başka markaya da kurtulsak.
Yasuke olayı internet efsanesi referans alınarak yapıldı. Haliyle doğru düzgün araştırma yapmadık diyecek halleri yok. En son bu hale gelmiş işte. Öbür türlü proje, ortasında biterdi.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,100
İsim
Oğuz
Odysseyi çevrem çok övdü 15 saat kadar oynayıp sıkıntıdan bayılınca bıraktım ve ac serisi ile ilişkimi başlamadan bitirdim. Çok farkı var mı ikisi arasında
Atmosfer dışında yine aynı sevmediysen alınmaz. AC oyunları öyledir atmosferini sevmek yeterli değil. Sadece atmosfer için Odyssey 20-30 saat oynayıp bıraktım. Vallhallaya 2-3 saat anca dayandım. Tek bitirdiğim Origins onu da sebebi ne bilmiyorum ama oynamayı çok sevdim. Tüm DLC'ler ile fulledim. Neredeyse başarımlar da fulleniyordu.

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,517
İsim
Çağatay
Sıradan bir AC oyunu. Başyapıt olmayı bırak, en iyi 3 AC oyunundan biri bile olamaz. 10 saat dayanabildim ve sildim sıkıntıdan.

Mithril

80+ Silver
Atmosfer dışında yine aynı sevmediysen alınmaz. AC oyunları öyledir atmosferini sevmek yeterli değil. Sadece atmosfer için Odyssey 20-30 saat oynayıp bıraktım. Vallhallaya 2-3 saat anca dayandım. Tek bitirdiğim Origins onu da sebebi ne bilmiyorum ama oynamayı çok sevdim. Tüm DLC'ler ile fulledim. Neredeyse başarımlar da fulleniyordu.
konudan bağımsız olarak
matt hocam daredevil in yeni sezona bana çok tırt geldi sizce nasıl?

CupOk

80+ Bronze
Ghost of Yotei duyuruldu, kadın karakter. Yav kadın karakterler 200 kilo adamı nasıl yeneceğiz. Oyunun gerçekçiliğini bitiriyor bu firmaların eşitçilik durumları. Kadının olacağı yer var olmayacağı yer var. Yediler güzelim Jin Sakai'yi.
Jin sakai fanlığınız da bazen saçmalatıyor. Kadın karakter gizli gizli gidip öldürecek işte ilk oyunda Jin sakai da aynı bu şekilde düşmanlarını indiriyordu. Bir de Jin sakai b*k gibi karakterdi afedersin değişmesi çok iyi oldu

Mithril

80+ Silver
Jin sakai fanlığınız da bazen saçmalatıyor. Kadın karakter gizli gizli gidip öldürecek işte ilk oyunda Jin sakai da aynı bu şekilde düşmanlarını indiriyordu. Bir de Jin sakai b*k gibi karakterdi afedersin değişmesi çok iyi oldu
b*k gibi demiyelimde acık boş bir karakterdi

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,100
İsim
Oğuz
Samuray oyununda siyahi karakterin işi ne?
Yasuke gerçek hayatta yaşamış biri. Siyahi olup Samuray olan tek kişi. Bu yüzden anormal bir şey değil fakat üzerine gay yapıp saçma bir hikaye yapmaları kötü olan şey.

The Semih

80+ Gold
Kadın karakter gizli gizli gidip öldürecek işte ilk oyunda Jin sakai da aynı bu şekilde düşmanlarını indiriyordu.
Samurayla gizli gidip öldürmeyi kahpelik olarak gördükleri için oyunda gizlice adam öldürünce karakter vicdan azabı çekiyordu zaten finali etkileyen bir olay diye biliyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,073,444
Üyeler
170,549
Son üye
miséricorde
Top Bottom