Şunları görünce koparıyor Ubisoft'un harcadığı paraya yazık
Hikayesine baktım Yasuke'ye gram background hikayesi verilmemiş. Yani Naoe sadece hiç sırıtmazmış diyen çok var. Koymak için koymuşlar Yasuke'yi.
5-6 tane stealth animasyonu eklenmiş yeni ve animasyonlar akıcılaşmış. Onun dışında Naoe'ye eklenen "devrimsel" bir şey göremedim.
PC'deki rezalet performansı konuşmuyorum bile. 5090'la acı çekiyor oyun. Optimizasyon yine DLSS yapıştırılarak yapılmış.
Japon tarihine de farklı bakış açısı sunmaya çabası da komik. İnsan biraz araştırır, sorar Asya'da millet ne istiyor, ne sunulmasını uygun buluyor, neyin reklam amaçlı kullanılması gerektiğini doğru buluyor. 0 araştırma ile yapılmış oyun.
İlla da denemek isteyen stealth'in eğlencesi ve Japonya olması dışında üzgünüm ama başka bir şey sunmuyor yeni. Ucuza yakalarsanız bunun için denemenizi isterim. Onun dışında tam fiyattan alınmasını asla tavsiye etmiyorum çünkü haketmiyor.
Assassin's Creed franchise'ını rahat bırakın artık. Gidin eski oyunları remake falan yapın. Böyle oyunlar franchise'a da zarar veriyor. Keşke satsalar şunu başka markaya da kurtulsak.