Neler Yeni

Assassin's Creed Shadows Bir Başyapıt!

CupOk

80+ Bronze
Oyun her anlamda iyi analiz edlip yapılmış, yani sen oyunu oynarken gideyimm loot düşüreyim demeyebilirsin oyun sana görevden item veriyor, birinin amacı sadece hikayeyi oynamaksa bunu da yapabilir :) Bir şans ver
Ghost of tsushimayı beğenmiştim, bak o da ac kafasında bir oyun ama acayip uzun değil. Oynamadıysan bir de ona bak

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,569
İsim
Baran Kut

Şunları görünce koparıyor Ubisoft'un harcadığı paraya yazık :kekw:

Hikayesine baktım Yasuke'ye gram background hikayesi verilmemiş. Yani Naoe sadece hiç sırıtmazmış diyen çok var. Koymak için koymuşlar Yasuke'yi.

5-6 tane stealth animasyonu eklenmiş yeni ve animasyonlar akıcılaşmış. Onun dışında Naoe'ye eklenen "devrimsel" bir şey göremedim.

PC'deki rezalet performansı konuşmuyorum bile. 5090'la acı çekiyor oyun. Optimizasyon yine DLSS yapıştırılarak yapılmış.

Japon tarihine de farklı bakış açısı sunmaya çabası da komik. İnsan biraz araştırır, sorar Asya'da millet ne istiyor, ne sunulmasını uygun buluyor, neyin reklam amaçlı kullanılması gerektiğini doğru buluyor. 0 araştırma ile yapılmış oyun.

İlla da denemek isteyen stealth'in eğlencesi ve Japonya olması dışında üzgünüm ama başka bir şey sunmuyor yeni. Ucuza yakalarsanız bunun için denemenizi isterim. Onun dışında tam fiyattan alınmasını asla tavsiye etmiyorum çünkü haketmiyor.

Assassin's Creed franchise'ını rahat bırakın artık. Gidin eski oyunları remake falan yapın. Böyle oyunlar franchise'a da zarar veriyor. Keşke satsalar şunu başka markaya da kurtulsak.

The Semih

80+ Gold
Ghost of tsushimayı beğenmiştim, bak o da ac kafasında bir oyun ama acayip uzun değil. Oynamadıysan bir de ona bak
Tuşimada bi zorluk ayarı vardı tek vuruşa öldürme ve ölme, shadowsda umarım vardır öyle bir ayar, videoları izledim normal bi npc yi 20 kare vurarak öldürdü en sevmediğim olay bu asc de. Sırf bunun için trainer hile kullanıyor dost kayaoğlu felan.

CupOk

80+ Bronze
Tuşimada bi zorluk ayarı vardı tek vuruşa öldürme ve ölme, shadowsda umarım vardır öyle bir ayar, videoları izledim normal bi npc yi 20 kare vurarak öldürdü en sevmediğim olay bu asc de. Sırf bunun için trainer hile kullanıyor dost kayaoğlu felan.
Evet oyun ilerledikçe, en azından odyssey için konuşayım, savaşlar uzuyor aksiyona girmek zulüm gibi geliyordu. Tsushimada aksiyonun sıktığı bir yer hatırlamıyorum.

asko56

80+ Gold

Şunları görünce koparıyor Ubisoft'un harcadığı paraya yazık :kekw:

Hikayesine baktım Yasuke'ye gram background hikayesi verilmemiş. Yani Naoe sadece hiç sırıtmazmış diyen çok var. Koymak için koymuşlar Yasuke'yi.

5-6 tane stealth animasyonu eklenmiş yeni ve animasyonlar akıcılaşmış. Onun dışında Naoe'ye eklenen "devrimsel" bir şey göremedim.

PC'deki rezalet performansı konuşmuyorum bile. 5090'la acı çekiyor oyun. Optimizasyon yine DLSS yapıştırılarak yapılmış.

Japon tarihine de farklı bakış açısı sunmaya çabası da komik. İnsan biraz araştırır, sorar Asya'da millet ne istiyor, ne sunulmasını uygun buluyor, neyin reklam amaçlı kullanılması gerektiğini doğru buluyor. 0 araştırma ile yapılmış oyun.

İlla da denemek isteyen stealth'in eğlencesi ve Japonya olması dışında üzgünüm ama başka bir şey sunmuyor yeni. Ucuza yakalarsanız bunun için denemenizi isterim. Onun dışında tam fiyattan alınmasını asla tavsiye etmiyorum çünkü haketmiyor.

Assassin's Creed franchise'ını rahat bırakın artık. Gidin eski oyunları remake falan yapın. Böyle oyunlar franchise'a da zarar veriyor. Keşke satsalar şunu başka markaya da kurtulsak.
şu black flag ı bir remaster yapsalarda gerçek oyun görsek black flag ın üstüne hiçbir zaman çıkamadılar

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,655
İsim
Yunus Şahin
AC eskisi gibi değil artık. Origins, Odyssey, Mirage ve şu an da Valhalla oynamaya çalışıyorum ama hiç çekmiyor oyun kendine. Valhalla girdim ama aklıma sadece oyundan çıkmak geldi. :D

Bu oyun baş yapıt ya benim için. Bayılarak oynadım. Tekrar başlasam mı diye düşünüyorum.

floscy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Emre Efe
ubisoft gotunu tasa surte surte kivilcim ciakrsa bile asla basyapit bi oyun yapamaz onlarda o kafa ve vizyon yok

ANYA

80+ Bronze
japonyada bu oyun yasaklanmıştı değil mi zenci dolayı

asko56

80+ Gold
  • Beğen
Reaksiyonlar: ANYA
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,073,444