MAD Parfüm mü L'atelier Erin mi

Sybicort

80+
Reaksiyon skoru
20
Bütçe
5
Herkese selamlar. Başlıkta da belirttiğim gibi iki parfüm markasından birinden parfüm almak istiyorum fakat KALICILIĞININ daha yüksek olanı tercih etmek istiyorum. İki markadan da almak istediğim parfümleri aşağıya link olarak bırakıyorum koku bakımından aynılar. Bu markaları kullanan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

Dostum o mad bruno gold parfümünü 6-7 kez bitirmişimdir. Şuan yenisi kargoda o parfüm üzerine parfüm tanımam imza kokum oldu. Birde mad'in bu şişenin siyah olanı var madam yazıyordu üstünde galiba ikisi arasında tercih yapmalısın.

Dostum o mad bruno gold parfümünü 6-7 kez bitirmişimdir. Şuan yenisi kargoda o parfüm üzerine parfüm tanımam imza kokum oldu. Birde mad'in bu şişenin siyah olanı var madam yazıyordu üstünde galiba ikisi arasında tercih yapmalısın.
Bak şimdi öyle pazarladınki sipariş geçecesim geldi .d

Bruno Gold berbat bi koku fazla kadınsı Mad e gidiyorum en iyi parfümünüz ne diyorum bi bunu söylüyorlar bide narkotik midir nedir onu sıktılar gidip hemen sıktıları bölgeyi yıkadım rezalet bi koku

Kokuyu ben de denedim birkaç kez ve çok hoşuma gidiyor. Diğer markadan attığım koku da ona benzeyen bir koku zaten. Görüldüğü üzere bir fiyat farkı olunca diğerini kullanan var mı diye merak ettim.

Bruno Gold berbat bi koku fazla kadınsı Mad e gidiyorum en iyi parfümünüz ne diyorum bi bunu söylüyorlar bide narkotik midir nedir onu sıktılar gidip hemen sıktıları bölgeyi yıkadım rezalet bi koku
Kanka zaten madin kokularının çoğu unisexe kaçıyor narkotik fazla ağır ama bruno golda laf edemezsin :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,003
Üyeler
185,207
Son üye
Craxidor
Geri