Arama sonuçları: *

1. Lergoooon

1650 super yayın için yetermi

TDP'si düşük bir kart olsa dahi ben tek fanlı kart alınması taraftarı değilim. Eğer alacaksanız bence O.C yapmadan da gayet yeterli bir karttır yayın için.
  2. Lergoooon

Hangi Harddisk'i Almalıyım ?

İkisi de 7200 RPM. Yani aralarında fark yok. Aradaki fiyat farkı önemli değilse şahsen Seagate diski alırdım. WD Blue da üzmez.
  3. Lergoooon

İ3 10. Nesil 2021 de alınır mı ?

Tam olarak performans testlerini göremedik. Detaylı incelemelerde farkı görebiliriz, beklemekten yanayım.
  4. Lergoooon

İ3 10. Nesil 2021 de alınır mı ?

Gayet de alınabilecek bir işlemcidir. Fakat İ3 11.nesili de beklemenizi öneririm.
  5. Lergoooon

Eski Ekran Kartı Oyun Önerisi

Yanılmıyorsam arada bir bağlantı yok. Ben de 1. oyunu oynamadan büyük bir keyif ile oynadım.
  6. Lergoooon

papara black kart para yükleme

3 defa 500 TL olarak yüklerseniz sanırım kesinti olmuyordu.
  7. Lergoooon

Eski Ekran Kartı Oyun Önerisi

Mafia 2 oynayabilirsiniz. Geçtiğimiz günlerde bitirdim çok güzel bir oyundu. Buradan testine bakabilirsiniz.
  8. Lergoooon

AMD RX 560 ile ASUS H61MK Anakart Uyumlu mudur?

Anakartınız 1155 İ3 10100F ise 1200 soket. Uyumlu olmayacaktır. O anakarta LGA 1155 Soket bir işlemci takmanız gerekmekte.
  9. Lergoooon

Ekran Kartı Konusunda Ne Yapmam Daha Mantıklı Olur Fikriniz?

Ben de aynı durumdayım sizin gibi. Ancak ileride pişman olmamak için bence beklemek en mantıklısı. Tabii karar sizin.
  10. Lergoooon

AMD R9 5900X Performansı nasıl ?

Bir üstü olarak 5950X var. Ancak 5900X sizi mutlu edecektir, tercih edilebilir.
  11. Lergoooon

Ekran Kartı Konusunda Ne Yapmam Daha Mantıklı Olur Fikriniz?

Stok olduğu zamanlarda bu fiyatlara 1650 Super - RX 5500XT rahatlıkla bulunabiliyordu. Vereceğim en sağlıklı öneri 9800GT ile idare edip stoklar düzelince daha üst seviye bir karta geçmeniz.
  12. Lergoooon

1050 ti için f/p işlemci ve anakartı önere bilirmisiniz

Bütçenize bağlı olarak Ryzen 3 3100 - İ3 10100F tercih edilebilir. Bütçeniz nedir?
  13. Lergoooon

A320M-F ile 1650 Super Uyumlu mudur?

Konuda hiçbir yerde "X ekle B450 al" diye bir şey okuyamadım ama siz bilirsiniz.
  14. Lergoooon

Evet OC olmuyor, ram olarak 3200Mhz'e kadar desteklerler genellikle.
  15. Lergoooon

Aksine AM4 soketli AMD işlemciler içindir A320 çipset.
  16. Lergoooon

Ryzen 3 3300 x yayın ve oyun için yeterli mi?

Yayın yapacaksanız işlevsellik açısından 3600 alabilirsiniz. Ayrıca ekstra bir soğutucu almanızı da öneririm.
  17. Lergoooon

Aldığım 10400F+RTX 2060 Sistem Nasıldır ?

Güncel piyasa koşullarında güzel bir sistem olmuş. Şu an alınabilir, hayırlı olsun.
  18. Lergoooon

Gamepower WARCRY Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa kasa nasıldır?

O da bir opsiyon tabii ki, Ancak fazla tozlanacaktır. Bence önümü mesh yapılı olan kasalara bakmalısınız, şahsen benim için hava sürkilasyonu görüntüden daha önemli.
  19. Lergoooon

Gamepower WARCRY Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa kasa nasıldır?

Mesh yapılı kasalara yönelmenizi tavsiye ederim.
  20. Lergoooon

Bu anakartta m2 ssd yuvası varmı?

2 adet M2 yuvası mevcut. Detaylı bilgilere buradan ulaşabilirsiniz. https://www.asus.com/tr/Motherboards-Components/Motherboards/All-series/PRIME-Z390-P/
Top Bottom