Alien İsolation var ama kaldırır mı bilmiyorumBitirdim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Başka yok mu hocam?
Msı afterburner oc ile gta 5 bile oynarsınEkran kartım GT 9800 sizce bu ekran kartı ile ne oynayabilirim?
Elimdeki ekran kartı 1 gb ama Gta 4 gibi oyunları yeni ekran kartı aldığımda hakkını vererek oynamak istiyorum.9800 GT 512 MB ile 30 FPS civarında GTA IV bitirmiştim.
GTA IV kesinlikle öneririm.
GTA 5 oynatır O.C yaparsan misler gibi olur.
@Oguzrtx
Eski kart olduğu için üzerindeki fan küçük oc olmaz. Daha küçük ama sürükleyici oyunlar arıyorum hocam GTA 5 gibi oyunları yeni ekran kartı alınca hakkını vererek oynamak istiyorum.Msı afterburner oc ile gta 5 bile oynarsın
bende gt220 var msı afterburnerdan nasıl oc yapablirm lolde ekran kartı kullanımım çok düşük fpsimde düşükMsı afterburner oc ile gta 5 bile oynarsın
Mafia 1 ile hikayesinde çok bağlantı var mı? En baştan başlama gibi bir takıntım var çünkü Hikayeyi anlayarak oynamak isterim.Mafia 2 oynayabilirsiniz. Geçtiğimiz günlerde bitirdim çok güzel bir oyundu.
Buradan testine bakabilirsiniz.
Hocam ısınan bir ekran kartı değil oEski kart olduğu için üzerindeki fan küçük oc olmaz. Daha küçük ama sürükleyici oyunlar arıyorum hocam GTA 5 gibi oyunları yeni ekran kartı alınca hakkını vererek oynamak istiyorum.
Yanılmıyorsam arada bir bağlantı yok. Ben de 1. oyunu oynamadan büyük bir keyif ile oynadım.Mafia 1 ile hikayesinde çok bağlantı var mı? En baştan başlama gibi bir takıntım var çünkü Hikayeyi anlayarak oynamak isterim.