whoamii 80+ Silver Katılım 26 Ağustos 2020 Mesajlar 2,636 1 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 Oguzrtx yazmış: Hocam ısınan bir ekran kartı değil o Devamı için tıklayın... Eski olduğu için Oc potansiyeli de yok diye biliyorum hocam. Seneler öncesinden kalma. İnternet kafelerde Metin2 oynanan zamanlardan.
Oguzrtx yazmış: Hocam ısınan bir ekran kartı değil o Devamı için tıklayın... Eski olduğu için Oc potansiyeli de yok diye biliyorum hocam. Seneler öncesinden kalma. İnternet kafelerde Metin2 oynanan zamanlardan.
!ROGStrix! 80+ Platinum Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 11,180 En İyi Cevap 7 1 Nisan 2021 #15 whoamii yazmış: Eski olduğu için Oc potansiyeli de yok diye biliyorum hocam. Seneler öncesinden kalma. İnternet kafelerde Metin2 oynanan zamanlardan. Devamı için tıklayın... Hocam eski nvidia kartları hafife almayın derim
whoamii yazmış: Eski olduğu için Oc potansiyeli de yok diye biliyorum hocam. Seneler öncesinden kalma. İnternet kafelerde Metin2 oynanan zamanlardan. Devamı için tıklayın... Hocam eski nvidia kartları hafife almayın derim