Samaeldrazi
80+ Silver
Dahası
O görünüşü beğeniyorsan ve sıvı soğutmayı şu yan tarafa takarsan ve fiyatı iyiyse alınabilir fakat hazır maxima V20 fiyatı bu kadar anormal düşmüşken onu al teknobiotikte.
Bu kadar anormal ucuzken şunu alırdım.Gamepower WARCRY 6 Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gamepower WARCRY 6 Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gamepower WARCRY 6 Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 8.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu varken başka kasa almak mantıksız 770 TL' ye kadar. Warcry yerine bile alınır resmen fiyata bakBu kadar anormal ucuzken şunu alırdım.
Dark Maxima V20 DKCHMAXV20 RGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dark Maxima V20 DKCHMAXV20 RGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark Maxima V20 DKCHMAXV20 RGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 1.691,30 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Lian Li markasını takip ediyorum fakat burda çok pahalı.Abdllah abi bir hava akışı gösterdi onu yapıcam.9 fanlı alıcam1) psu lu olanını alma
2) 6 fanlı olanını muhtemelen alıcaksın 6 fan olunca aşırı çirkin duruyo 3 fan daha ekle gamepower aynı fanlarından zaten ucuz
3) hava akışı orta
4) tipi bence iyi
5) kasa lian li pc-o11 dynamic kasasının çakması (lian li olan 2000 TL fansız)
çok çirkin değil miBu kadar anormal ucuzken şunu alırdım.
Dark Maxima V20 DKCHMAXV20 RGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dark Maxima V20 DKCHMAXV20 RGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark Maxima V20 DKCHMAXV20 RGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 1.691,30 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Temperli camları çıkarıcamMesh yapılı kasalara yönelmenizi tavsiye ederim.
9 fanlı almanın mantığı yok neredeyse. Bu kasaya takabileceğin sayılı hava soğutma var. Maxima varken zaten kasa alınmaz o nasıl bir indirim stok eritme bile olsa o kadar çakılmazLian Li markasını takip ediyorum fakat burda çok pahalı.Abdllah abi bir hava akışı gösterdi onu yapıcam.9 fanlı alıcam
Yoo. Malzeme kalitesi veya yapısı vs olarak zaten bu fiyata neredeyse rakipsiz. Hava akışı olarak TD500 mesh veya P400A RGB ile bile yarışıyor denebilir. Fiyatı anormal zaten almadan önce sorun.çok çirkin değil mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Temperli camları çıkarıcam
O da bir opsiyon tabii ki,Temperli camları çıkarıcam
en iyisi ikisinin de yerinde olması sırf performans için görünüşün gitmesi de kötüO da bir opsiyon tabii ki,
Ancak fazla tozlanacaktır.
Bence önümü mesh yapılı olan kasalara bakmalısınız, şahsen benim için hava sürkilasyonu görüntüden daha önemli.
kasa lian li pc-o11 dynamic kasasının çakması (lian li olan 2000 TL fansız)