Arama sonuçları: *

1. H

Android depolama saçmalığı???

Uygulama içindeki verilerde var. Ben youtubede sadece like attığım videolardan dolayı 3 gbım var.
  2. H

İphondan PC’ye internet paylaşmam lazım taktik verin

Wifi çipi alcan o zaman. Tp link bakabilirsin. Antenli olursa daha iyi olur.
  3. H

Arctic sıvı soğutma mı MSI mı?

Hocam meraktan soruyorum bende Cooler Master Masterliquid 360L varda. Nasıl performans verir sizce? Bendede 14700kf var %40 kullanımda 47 derece normal midir?
  4. H

CS2 çok fan sesi cikiyor

Benim laptop sağolsun her oyunda turboluyo fanları.
  5. H

İphondan PC’ye internet paylaşmam lazım taktik verin

Ayarlardan kişisel erişim noktasını açcaksın. Bilgisayarda Wi Fi varsa ordan bulup bağlayacaksın.
  6. H

Öneri Arkadaşla oyun önerisi

Muck , Devour , Outlast Trıals , Escape the Backrooms , One Armed Cook , Banana Shooter , War thunder , Counter Strıke 1.6, Counter Strıke Nexon bunları bi dene.
  7. H

Rtx 4070 Super Forza Horizon 4 Kaldırır Mı?

Samsung bu8100 55 modeli. Fakat HDMI kaç kullanmalıyım bilmiyorum.
  8. H

Rtx 4070 Super Forza Horizon 4 Kaldırır Mı?

İşlemcim 14700KF 32GB ram var. 4K 60Fps oynayabilir miyim? Birde televizyona bağlarsam sorun yaşar mıyım?
  9. H

1000 TL Kulak İçi Gaming Kulaklık Önerisi

Sorum başlıktaki gibi. JBL Quantum 50, Sennheiser CX 300 S almak istiyorum ama genede danışayım dedim. Lütfen yardım edin Prime ile alcam yarın kullanmak istiyorum.
  10. H

Diğitürk abonelik sistemi

Kankam bendede vardı bir aralar ama servisi çok sıkıntılı 200 daha ver Digitürk falan al. Ya da alma direk. Tekrardan açılır tabikide ben açmıştım.
  11. H

Asus Dual Rx 580 8 GB furmak testi

70 derece fazla değil güzel nir derece. Ama o kart normalde biraz daha soğuk. Yazın 75leri görebilir.
  12. H

Oyunlara para yatırma hastalığım var ve yardıma ihtiyacım var

Belli bir miktarı geçtikten sonra hikayeli oyun almaya başla bitirdikçe. Ortalama 2 haftada 1 bitirsen ayda 700 TL’yi geçmez. Daha sonra para yatırma isteği gider zaten.
  13. H

Diğitürk abonelik sistemi

Digitürkü sen iptal ettirene kadar 1 ay geçcek öyle hesapla. Çok sorunlu bir platform.
  14. H

Technopat forum niye böyle ?

57 uyarım var technopatta. Ceza çok saçma boşluk yok diye yiyom.
  15. H

Corsair mi kingston mu hangisini alayaım?

Corsaır kesinlikle.
  16. H

Öneri Oynayacak oyun kalmadı

Agalarla escape from backrooms oyna çok sarar.
  17. H

Yardım 4070S+7800x3D mi, 4070TiS +7500F mi?

Piyasada 7800x3d bulabilirsen Maşallah.
  18. H

Terör Saldırısından Sonra Korkmaya Başladım

Ya zaten rahatım ama vicdanım bazenleri el vermiyor. Mesela gece dışarıya çıktığımda falan. Ya da o okulun önünden geçerken.
  19. H

Annem küçükken beni her gün saklambaç oynamaya zorladı. Dehşet verici bir hikaye

Kaç o zaman kk adam senden hızlı mı koşcak? Ya da bir tane palayla adama doğru yürü.
  20. H

Terör Saldırısından Sonra Korkmaya Başladım

Okul var daha küçüğüm bir de. Ne yapayım korkumu yatıştırmak için?
Top Bottom