Anakartın wifi desteklemiyorsa wifi adaptöre ihtiyacın var.Bluetooth ile denedim bağlı gözüküyor ama olmadı
wifi varsa hotspot aç kanka ama 15 gb bir sınırı var bilgine.Bluetooth ile denedim bağlı gözüküyor ama olmadı
Wifi desteklemiyor anakart Bluetooth dongle var telefonu bağladım hücresel veriyi falan açtım erişim noktası olarak kullanı aktif ettim internete bağlı gözüküyor ama hiçbirşey açılmıyorAyarlardan kişisel erişim noktasını açcaksın. Bilgisayarda Wi Fi varsa ordan bulup bağlayacaksın.
Anakart Wi-Fi desteklemiyorwifi varsa hotspot aç kanka ama 15 gb bir sınırı var bilgine.
Wifi çipi alcan o zaman. Tp link bakabilirsin. Antenli olursa daha iyi olur.Wifi desteklemiyor anakart Bluetooth dongle var telefonu bağladım hücresel veriyi falan açtım erişim noktası olarak kullanı aktif ettim internete bağlı gözüküyor ama hiçbirşey açılmıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Anakart Wi-Fi desteklemiyor
dümdüz açıyon paylaşımı kabloyu takıyon oluyorkablo ile deneyebilirsin. androidde çok kolay hallediliyor ama iphone ile kablo bağlantısı tam olarak nasıl yapılıyor hatırlamıyorum. ben kabloyu takıyordum paylaşımı açıyordum biraz bekleyince kendiliğinden bağlanıyodu
benim kablo orjinal olmadığından arada olmuyordu sanırım orjinallikten kaynaklı.usb ile paylaş
kabloyla tak internet paylaşmayı aç
dümdüz açıyon paylaşımı kabloyu takıyon oluyor
Bağlayıp USB yi mobil veriyi açtım bağlanmadıusb ile paylaş
kabloyla tak internet paylaşmayı aç
dümdüz açıyon paylaşımı kabloyu takıyon oluyor
Geçici olarak lazımWifi çipi alcan o zaman. Tp link bakabilirsin. Antenli olursa daha iyi olur.
apple aygıtları programını kur microsoft storedan bağlanır kişisel erişim noktasınıda açıcanBağlayıp USB yi mobil veriyi açtım bağlanmadı