Arama sonuçları: *

• Users: epalo
  • Order by date
  1. epalo

Yardım AMD ekran kartı ile mangal keyfi...

Değişim filan yapmazlar hazır çalışan kartından olma ihtimalinde var. Marka model ne?
  2. epalo

Hepsiburada anakart iadesi yardım

Anakart sabitleme vidaları kutudan çıkmaz kasa ile gelir, kutu daha önce açılmış mıydı anakart poşetinden daha önce çıkmış vs. durumu var mıydı siz biliyorsunuz.
  3. epalo

Hepsiburada anakart iadesi yardım

Anakart ne hangi model? 14 gün içinde sorgusuz iaden var. Belki sana da gelen iade üründür.
  4. epalo

R9 9900X & MSI MAG X670E sistem görüntü vermiyor

Bıos'u flashback ile güncelle usb'yi rufus ile formatla bıraktığım resimdeki gibi sonra son Bıos dosyasını indir ismini MSI.ROM olarak değiştir usb belleğe at, flashback için uygun usb portuna takıp denersin.
  5. epalo

A620M Gaming X doğru BIOS sürümü nasıl bulunur?

Gigabyte anakartlar da sürüm sonunda C ve A gibi harfler Beta sürüm olduğunu ifade eder, F32c'yi kurabilirsiniz son Bıos o.
  6. epalo

Mavi ekran hatası alıyorum

Windows bellek tanılama tamamlanmadıysa bellekleri memtest86 ile test et.
  7. epalo

Çözüldü✓ Bios güncellemesi yaparken anakart logosu dondu. YARDIM!

Bıos'a girebiliyorsan exit sekmesine gelip load default varsayılan ayarlara sıfırla f10 kaydedip çık.
  8. epalo

ModArt-X21 41.000TL RTX 4070 SUPER'li PC

Başka satıcılara laf sokacağına kendi çıkardığı sisteme baksın ölümüne çalıştığı yeri savunmasın. Yok 11.11'de vatan'ın sistemi zararına satmış yok böyle yok öyle diyeceğine kendi sisteminde üst düzey demiş anakart'a bak tek 16Gb belleğe taktığı işlemci soğutucuya bak daha kışa tam girmedik...
  9. epalo

Frost Commander 9800x3d için yeterli olur mu?

Youtube da video var hava soğutucu ile test etmiş bir kanal onu bul bak. 1731668519
  10. epalo

PSU off konumda iken prize takip PSU'yu ON yaptığım zaman kivilcim cikiyor

Servisine kim bakıyor onu bulup direkt oraya gönderin.
  11. epalo

PSU off konumda iken prize takip PSU'yu ON yaptığım zaman kivilcim cikiyor

Bunun prizle filan alakası yok servise gönderin ve kullanmayın bunu yenisi gelene kadar.
  12. epalo

B650-A Gaming Wifi DRAM sorunu

Anakart pinlerini kontrol edin sorun yoksa bellekleri 2-4 slotlara a2-b2 olur genellikle takın. Çözülmezse ya bellek slotu ya da bellek kontrolcüsü işlemci içerisinde sorunun kaynağı olabilir. Başka bellekler ile de bakmak gerekebilir. Anlayacağınız uzun iş.
  13. epalo

Yardım lazım bilgisayar açılmıyor

Ssd ne ilk defa duydum pın istedi ne pini bu? Cmos reset yapın anakarta.
  14. epalo

PSU dan gelen tuhaf ses

Servis istemiş oraya gönderin kendiniz temizlemeye vs. kalkmayın içindeki temas etmemen yerlere temas edip çarpılma sonra.
  15. epalo

PC ÇALIŞIYOR AMA EKRANA GÜÇ GİTMİYOR

Klavye mouse a bile güç gelmiyorsa post aşamasını bile geçemiyor bıos sıfırlayın anakartınızın gücünü kesip bıos pilini çıkarın güç tuşuna basılı tutun biraz sonra bırakın beş dakka sonra geri takın
  16. epalo

RX 7700XT R5 7600 Düşük fps ve takılma sorunu

Başka oyunlarda durum ne eğer orda da aynıysa sürücüyü silip tekrar kurun. Amd ekran kartı sistem size hoşgeldiniz demiş.
  17. epalo

Ryzen 7 5700 Alınır mı??

5700X olsa alınır.
  18. epalo

🔥İndirim PC hocası yeni sistem

Gecikme değeri CL48
  19. epalo

🔥İndirim PC hocası yeni sistem

Ram kötü ssd kötü ama
Top Bottom