Efe ErenE
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 4
- İsim
- Efe Eren Erden
Merhaba, bu sorunu 1 gun once kesfettim, gecen bilgisayarimin fislerini tamamen cikarttim odami falan temizledim. Sonrasinda fisleri tekrar prize taktigim zaman kivilcim ciktigini fark ettim. Sonra hemen PSU'yu OFF konuma konuma getirip fisleri prizden cikartip tekrar taktim, ardindan tekrar PSU'yu ON konuma getirdigimde yine kivilcim cikti. Her zaman olmuyor fisleri çıkarıp takarken oluyor, ama arada bir oluyor her zaman olmuyor. Bu sorun neden kaynakli olabilir? PC toplayalı 3 ay oldu, PSU modelimi assagiya biraakiyorum. Ayrica akim korumali priz diye bir şey duydum sorun prizdedir diye dusunuyorum. Hangi akim korumali prizi alabilirim onerirseniz sevinirim kaliteli bir şey olsun bütçe fark etmez. Bilgisayarimi kullanirken de hiçbir sorun yok bu arada ayni FPS ile oyun da oynuyorum sanirim parcalarda da sorun yok dunden beri kullanıyorum sorunsuz. Sorun var midir PSU degismeli miyim? Kullanim sirasinda hiçbir anormal durum olmuyor cunku.
Belki kivilcim cikar diye video kaydina aldim SS cektigim kadariyle SS i koyuyorum.
RTX 4060
i7 12700K
cooler master masterbox td 500 v2 kasa
Belki kivilcim cikar diye video kaydina aldim SS cektigim kadariyle SS i koyuyorum.
i7 12700K
cooler master masterbox td 500 v2 kasa