Arama sonuçları: *

1. LalaMüfik

The Forest Vsync açılmalı mı?

ekran kartı fazla güç tüketince ne oluyor kanka , 60 fps senin için yeterliyse sorun yokda ekran kartı zorlansa herhangi bir sıkıntı olmuyor.
  2. LalaMüfik

VALORANT AİM yardımı

sana önerebileceğim taktik hızlı rank atlamaya çalışma kendini geliştir mesela hiç koşarak sıkma adam baitleme aim fighttan kaçma tabi bunlaar gelişme aşamasında iken sonra bunları istediğin kadar yaparsın. Bir adama 15 mermi atarak toplam 30 kill aldığında çok bir anlam ifade etmez az mermi çok...
  3. LalaMüfik

VALORANT AİM yardımı

ben immortalım 400 dpi 0.7 sens istersen dene ama sen alışmak için 0.8 sens le başla
  4. LalaMüfik

VALORANT AİM yardımı

çok yüksek sens alışkanlığın yoksa düşürmeni tavsiye ederim sesin düşük ama dpi çok fazla yüksek sens alışmak zordur alışırsan çok avantajlı olursun ama alışma süreci normale göre çok daha fazla.
  5. LalaMüfik

valorant ve vanguard sunucuları çöktü

konuyla alakası yok ama valorant sezon uğurluklaır verildimi bana gelmedi de
  6. LalaMüfik

Yardım valorant iyi pcde düşük fps sorunu

ryzen 5 3500 bu konuda sıkıntılı bende de aynı işlemci ve 1660s var fakat laptobu olan ve bende düşük sistemi olan kişiler beni fps de ikiye katlıyor 144 sabit alamadığım için lag bile yaşıyorum
  7. LalaMüfik

8-10 k arası sistem veya laptop tavsiyesi

başlıkta belirttiğim gibi 8-10 arası bilgisayar arayan bir tanıdığım var. İster laptop ister toplama ister hazır sistem olsun bilgisayar istiyor ama kasalıya daha yatkın gibi. Kendisine 8-10 k arası çok iyi bir sistem bulamayacağımızı belirttim ve maximum 12 bin tl ye çıkabileceğini söyledi...
  8. LalaMüfik

Netflix, spotify tarzı platformlarda indirim yapan kart var mı?

kullanmadım o yüzden pek bir bilgim yok.
  9. LalaMüfik

100 Tl gamepad tavsiyesi

En düşük bütçeye en kalitelisi üst seviye olmak zorunda değil zaten bu bütçeye olamaz sadece arada fifa oynamak için kullanacağım şimdiden tavsiyeleriniz için sağolun.
  10. LalaMüfik

Valorant ban affı tarzı birşeyler varmı

kanka 1 ay afk bana yemek baya zor her tilt olduğunda alt f4 atarsan böyle oluyor büyük ihtimal 1 - 2 aya sıfırlanır.
  11. LalaMüfik

Güzel Wallpaper tavsiyesi

uzayımsı renkli wallpaperleri sevmiyorum daha çok gece ışık yansımalı ve çift renk kombinden oluşan duvar kağıtlarını beğeniyorum (oyun film karakter tarzı wallpaper atmayın lütfen)
  12. LalaMüfik

Rdr2 türkçe yama tavsiyesi

peki ı i harfleri kutu oluyor onun hakkında bir bilgin varmı?
  13. LalaMüfik

bir bakabilirmisin font fix basıyorum bir ekran geliyor epic games oyun çalışıyor diyor ama oyun gelmiyor hiç bir şekilde
  14. LalaMüfik

Rdr2 yi rahat bir kafayla oynayıp bitirmek istiyorum ve oyunu bir anca bitirip giderek değil anlaya anlaya bitirmek istiyorum bu yüzden türkçe yamaya ihtiyacım var aranızda kullanan varsa tavsiye edebilirmi?
  15. LalaMüfik

Bilgisayara nasıl upgrade yapmalıyım?

Ramin aynısından 1 tane daha al ve ilk olarak işlemci yükseltme ile başla r5 3600 bu konuda işini görür .
  16. LalaMüfik

GALATASARAY 3 RİZESPOR 2

reis sen ne diyordun şehrim derken rizespor anlamışşındır umarım yoksa şehirimi niye sevmiyim ama rizespor tam bir pilot takımdır bil bunu
  17. LalaMüfik

GALATASARAY 3 RİZESPOR 2

ney?
  18. LalaMüfik

GALATASARAY 3 RİZESPOR 2

reis adamlar öyle prim sözü almış ki yerden kalkmıyorlar dokunsan kırılcaklar diagne abim savurdu hepsini yaptı asistini
  19. LalaMüfik

GALATASARAY 3 RİZESPOR 2

NEY ÇOK MU DÜRÜSTÇE
Top Bottom