- Reaksiyon skoru
- 688
Alttaki beta görüntü iyileştirmeleri falan açtın mı?evet chipsetim güncel anakart ekran kartı bios her şey güncel
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
1 üstteki foto en yüksek ayarlarda
Alttaki beta görüntü iyileştirmeleri falan açtın mı?evet chipsetim güncel anakart ekran kartı bios her şey güncel
1 üstteki foto en yüksek ayarlarda
onlar açıp denediğimde de değişen bir şey olmuyorAlttaki beta görüntü iyileştirmeleri falan açtın mı?
Allah allah o zaman http://www.yandex.com.tr/clck/jsred...zwxwjy"}]&mc=3.2776134368191165&hdtime=3987.9onlar açıp denediğimde de değişen bir şey olmuyor
ryzen 5 3500 bu konuda sıkıntılı bende de aynı işlemci ve 1660s var fakat laptobu olan ve bende düşük sistemi olan kişiler beni fps de ikiye katlıyor 144 sabit alamadığım için lag bile yaşıyorumAyarlarınızı yükseltip yüksek performansta kullanın. Nvidia ayarlarından önceliği performansa verin.
Ayrıca oyun içi kullanımları atmanız işimizi kolaylaştırır. İşlemci üzerinden oynuyor gibisiniz ekran kartı uyuyor.
Alakası yok. Valorant gibi rekabetçi oyunlarda CPU çok daha fazla kullanılır, GPU ise daha az kullanılır.Ekran kartı uykuda. Sistemi performans moduna alıp nvidia üstünden performansa alın. Sistem neredeyse kullanmıyor ekran kartını.
Alakası yok. Valorant gibi rekabetçi oyunlarda CPU çok daha fazla kullanılır, GPU ise daha az kullanılır.
Soruna gelirsek, diğer oyunlarda sorun var mı?
Hocam bunu zaten biliyorum.Alakası yok. Valorant gibi rekabetçi oyunlarda CPU çok daha fazla kullanılır, GPU ise daha az kullanılır.
Kanka ayarları bı fulle istersen bir de öyle deneen üstteki ayarın benim sistemimde olmamasının nedenini biliyor musun
144 fps bile alamaıyorum 2060 + r5 3500 ile
zaten bir önceki sayfada ayarları varKanka ayarları bı fulle istersen bir de öyle dene