Arama sonuçları: *

1. S

🔥İndirim AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Normalde Leobog Reaper, Leobog Ice Vein veya TTC 'ydi. Bazilarina Graywood V4 ile gelmis ama bir de dandik bir blue switch muhabbeti donuyor ben de anlamadim. Reaper, Ice Vein ve Graywood v4 hepsi iyi switchler fakat v4 en iyisi. TTC gelirse zaten linear deniliyor ama tactile gibi dandik bir...
  2. S

Siyah ile graywood %100 geliyor mu? Bende ice vein switchli beyaz model var, geliyorsa bir tane de graywood alabilirim.
  3. S

Eskisi gibi değil artık.. (öneri)

Gamepad ile arkaya yaslanıp film seyreder gibi oynanacak oyunlar lazım bana da. 7800XT'li sistemi dizeli 10 ay olacak tek bitirdigim oyun Ghost of Tsushima. 50 tane oyun denedim sarmadi. Onun haricinde vakit gecsin diye FIFA, ETS giriyorum arada (cunku gamepad ile oynaniyor cok rahat) AC...
  4. S

PSU off konumda iken prize takip PSU'yu ON yaptığım zaman kivilcim cikiyor

Ark dicem de bu ark değil, ark reaktörü olmuş artık. Bence servise yollayın, fanteziye hiç gerek yok.
  5. S

YENİ PC ALDIM MONİTÖR AÇILMIYOR

Anakartın modelini youtube 'da aratarak CMOS reset nasıl yapılır bak. Özellikle AMD sistemlerde her yeni anakarta CMOS sıfırlaması yapılması gerek yoksa görüntü gelmiyor. Son 6 ay içerisinde hem Gigabyte B650M DS3H hem de MSI B650M Gaming Plus WiFi modelinde aynı şeyleri yaparak çözdüm. Bu...
  6. S

AULA F75 MEKANİK KLAVYE alınır mı

Gecen ay sahibinden'e koymustum ne kadara gider diye 2200tl fiyat cekmislerdi. Simdi 1k'ya sifir aliniyor saka gibi maalesef. Su an satildigi fiyat bedava baska bir sey degil.
  7. S

Bu Gamepad Replika mıdır?

Nethouse 'un kendi sitesinde garanti ayda 1 1999tl 'e dusuyor fakat renk secenegi olmuyor. Acelesi olmayan insta'dan nethouse 'un sayfasini takip etsin storyde paylasiyorlar indirim olunca.
  8. S

Ofis sandalyesi mi oyuncu koltuğu mu

Boy, kilo, oturma sekli bunlarin hepsi degisiklik gosterir. Kimine ofis koltugu daha rahat, kimine oyuncu koltugu daha rahat fakat ofis koltuklari cok daha ergonomik o tartisilmaz. Ama malzeme kalitesi olarak oyuncu koltuklari ayni butcelerde cok daha saglam. Ben saglamliktan dolayi oyuncu...
  9. S

🔥İndirim Xdrive Anka Profesyonel Oyuncu Koltuğu 🔥6275 TL

Butcesi olan xDrive Atak modeline baksin. 10.5 'dan 9.3'e dusmus.
  10. S

🔥İndirim MSI B650M Gaming Plus Wi-Fi AM5 DDR5 🔥5.999TL

LGA chipset attığın.
  11. S

🔥İndirim KIOXIA EXCERIA G2 1TB SSD - 1889₺ Amazon

Ben de fikir verdim zıp zıp, noldu niye zoruna gitti? Tahıl tüketimini azalt , zararlı diyorum :)
  12. S

🔥İndirim MSI B650M Gaming Plus Wi-Fi AM5 DDR5 🔥5.999TL

Bunun antenini tasarlayanın aklını hayalini saygıyla anıyorum. Kasanın üstünde köpek balığı süzgeci gibi saçma sapan mıknatıslı bir şey var şu an. Onu takmayınca da WiFi-Bluetooth hak getire 30cm mesafeden kopma yapıyor.
  13. S

🔥İndirim KIOXIA EXCERIA G2 1TB SSD - 1889₺ Amazon

@Yunus @Touoa tahil tuketiminizi azaltmanizi oneriyorum.
  14. S

İkisi de 4000mAh. 820 Pro TFT ekranlı, bunda yok. Bunun switchleri daha kaliteli.
  15. S

Almayan çok şey kaybeder. 820 Pro bunun rakibi değil, bu daha iyi. Leobog Reaper veya Icevein Switch olanını alın. Reaper daha tok, Icevein daha creamy ses verir.
  16. S

Çözüldü✓ 6000 tl oyuncu koltuğu önerisi

Toryum modeli kucuk, Hawk modellerinde ise future haric kolcak iskeletleri plastik. 15-20 yaslar icin bu koltuklar sikinti cikarmaz ama bel, sirt agrisi olanlar daha buyuk, genis ve posturu koruyacak modellere yonelsin. Markus alternatifi olarak xDrive Tarsus alinabilir. Ofis koltugu ayarinda...
  17. S

İngiltere laptop 500 pound 2. el

Hic olmazsa AMD modellere bakilmali iGPU olarak daha gucludurler. Bu laptop ile CS2 kasmadan oynayamaz + Ingiltere ekonomisi bu laptop'un 475 pound edecegi kadar b..tan degil, yanlis yerde bakiyor.
  18. S

monster laptopuma ram yükseltmesi yapmak istiyorum

Aynısı evet. Yine de satıcıya sorup doğrulayın. Part number birebir uyuşması lazım.
  19. S

Kasa ve anakart usb port sayıları eşit olmak zorundamı

Eşit olmak zorunda değil. Kasanın ön paneldeki USB bağlantıları kaç tane olursa olsun tek bir USB kablosu olarak anakarta bağlanır. Mesela USB 3.2 başlığı bu şekildedir, anakarta bağlarsın kasanın ön panelinde kaç USB portu varsa gücü buradan alır.
  20. S

monster laptopuma ram yükseltmesi yapmak istiyorum

Part number'ı aratıp aynısını alabilirsin. Sahibinden'de de mutlaka satılıyordur ikinci el bakmakta fayda var. https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-samsung-8gb-ddr4-3200mhz-notebook-m471a1k43db1-cwe-fiyati,1198733092.html
Top Bottom