Şuanda çıkan son soket AM5 bir üstü yok ve amdde genelde soket desteği uzun ömürlü oluyor.şuanda 7500f ile kullanıcam ileride işlemci yükseltirsem orantısız olur mu daha güçlü işlemcileri sorunsuz çalıştırırmı
Beyaz hava katar bence ama sen bilirsinMSI B650 GAMING PLUS WIFI aga ben bunu indirim bekliyodum ama alsanmı acaba beyaz ben siyah kuruyom
Ah ahh o kadar haklısın kiönce şişirdiler şimdi asıl fiyatlarına indirip indirim diye satıyorlar işte
Yeni comm 2 anakartlar çıkıyor belli olmaz dahada düşebilir bunların fiyatı2 aydan fazladır takip ediyorum bu anakartı. En düşük 6199 tl idi, geçen hafta ince hesapta gaming gecesinde 6299 tl ye aldım. Bu fiyata kaçmaz muhtemelen bir daha bu fiyata göremezsiniz. 7800X3D ile sorunsuz çalışıyor. Ayrıca testlerde 7950x3d ile testlerde 87 dereceye çıkıyor buda kabul edilebilir bir seviye ve herhangi bir frekans kısıtlaması yapmıyor.
bu daha iyi
Testlerde bu ısınma konusunda çok daha iyi. Bu anakart 67 derecelerde gezerken konudaki anakart 87 derece civarında çıkıyor testler.bu daha iyi