Arama sonuçları: *

1. freygasm

İnceleme 🔥 Aula F75 İnceleme 🔥

Selamlar, klavye elime geldiğinde bir inceleme yapacağımı söylemiştim dün elime geçti, biraz sağını solunu kurcaladıktan sonra klavyenin olumlu, olumsuz yanlarını en detayına kadar inceleyeceğim. Sorusu,sorunu olan da bu konu altından sorup, yardım isteyebilir. Öncelikle ben klavyeyi 806tlye...
  2. freygasm

İnceleme Monitör Lambası (139tl, vergi ile 410tl) İnceleme

Bildiğiniz üzere mavi ışık gözü çok fazla kurutuyor, kaşındırıyor. Ben de lazer olduğumdan dolayı gözüm monitöre baktığında çok daha fazla kuruyordu. O yüzden uzun zamandır bir monitor lambası bakıyordum. Fiyatları giriş seviyelerde 1000tlden başlıyordu ben de almışken rgb aydınlatması da olsun...
  3. freygasm

İnceleme MSI SERVIS POINT DENEYİMİM

Öncelikle merhaba, Geçen sene kasım ayında indirimden aldığım '' MSI G27QPF-QD monitörümle Elden Ring'e girdim ve monitörün alt kısımlarında deli gibi yatay çizgiler oluşuyordu. Masaüstüne geldiğimde bu sorun gidiyordu. Bildiğiniz gibi Elden Ring 60fps capli bir oyun ilk başta sorunumu...
  4. freygasm

İnceleme NINJUTSO SORA V2 DETAYLI INCELEME

Oncelikle herkese selam :) Bugun piyasaya yakin zamanda cikmis Sora v2'nin detaylı incelemesini yapacagim ki merak eden; bu mouse'a yonelecek insanlara bir rehber olsun. Dav3 promun 2. kez degisiminden sonra yine encoder sorunu yasamamdan kaynaklı bu sefer para iadesi alip farklı bir mouse...
  5. freygasm

Rehber CUSTOM KLAVYE TOPLAMA REHBERİ uWu

Öncelikle hepinize selamlar, bu konuyu açmamın sebebi herhangi bir forumda beni tatmin edecek detaylarda bir konu görememem, Türkiye'de bu hobinin yaygın olmaması ve forumda bu işe merak salmış ama çok bilgisi olmayan arkadaşlara da bir rehber olabilmek. Ayrıca konunun sonunda da günümüz...
  6. freygasm

Rehber RAZER CHROMA ARGB (TÜM ARGBLERİNİZİ TEK UYGULAMADAN SENKRONİZE EDEBİLİRSİNİZ)

Sistemde upgrade edecek pek bi şey bulamadığım için uzun süredir argb-modifiye olaylarına sardım. 2019da ekran kartı hariç bir hazır sistem almıştım; maksat en ucuz en iyi performanslı sistemi almaktı. Bu sebeple de içimde hep bi argb-rgb olayları heves olarak kalmıştı. Bunlarla uğraşırken de...
  7. freygasm

Rehber CORSAIR RMA-GARANTİ REHBERİ

Forumda çok fazla satın aldığım yer ''sıkıntılı ürünü değişim yapmıyor, sorunumu çözmüyor'' tarzında konu gördüğüm için bu rehberi açmak istedim. Tam şuan da Corsairle süre gelen bir RMA işlemim olduğu için tüm detaylarıyla bu konu altına yığıyor olacağım. Kulaklığımın mikrofonu aşağı yukarı...
  8. freygasm

Rehber ARCTIC LIQUID MÜKEMMEL GARANTİ SÜRECİ

Selam, malumunuz her soğutucu önerisi konusu altında ''ARCTIC LIQUID'' almanız konusunda diretiyordum ürünlerinin kalitesinden dolayı:') ARGB olaylarına çok sarmamdan dolayı sıvı soğutmamın fanlarını anakartıma bağlamak istedim, bu konuda tecrübesiz olduğum için 2fanımın ledleri kısa devre yaptı...
Top Bottom