arkadaşlar bilgisayarı windows üzerinden formatladım. formatladıktan sonra abimin bilgisayarıda benimkiyle birlikte sıfırlandı. sanırım aynı windows hesabı oldugu için. geri getirme şansımız varmı
Arkadaşlar 250gb ssd min 50 gb kadarı sadece windowsa ait olan C diski. Oyunlar için kullandığım ssd nin kalan kısmı ise A diski.
C diskim sürekli dolduğundan ve boşaltmaktan bıktığımdan A diskinin bir kısmını C ye aktarmak istiyorum. Dediğim gibi iksiide aynı disk sadece farklı bölümler. Nasıl...
kafanın arkasının yapısı nasıl kilolu musun zayıf mısın ona göre değişir. eğer kafanın arkası yuvarlaksa düz inmiyosa modern mullet tarzı bi şey deneyebilirsin ama ilk olarak mutlaka uzat
böyle markaları önermiyorum çok zor ama mümkünse ephphone gibi markalara yönelin veya cort olabilir. piyasayı takip etmiyorum bayadır ama ephiphone cort squier gibi markalar ismi olduğundan kolay satarsınız yükseltmek veya bırakmak istediğinizde
sevgi herkese hissedilir ama aşk tutkudur sadece özel hissetirene karşı hissedilir. bazen dersin yok asla olmaz ama öyle biri çıkarki tüm kriterlerini yargılarını kırar köpeği olursun. aşk tamamen elinde olmayan bi şey
Resident evil serisnden 7 8 2 ve 3 ü oynadım aşırı seviytorum outlastları oynadım. bu şekilde envai oyun oynadım ve hala açlığım sürüyor şöyle güzel beni gericek korku oyunu önerir misiniz. survival tarzı istemiyorum forest tarzı
bi hafta kalsın yeter. ara ara çevir o küpeyi. diğer küpeyi taktıktan sonra uzun süre yatarken bile çıkarma kapanabilir delik kapanmasada zor takarsın. zaten yeni küpeye geçtikten bir gece sonra unuturusn bile varlığını