Arama sonuçları: *

1. Mert Özkaya

Rehber Format Sırasında Diski MBR'den GPT'ye Çevirme

Öncelikle herkese merhaba Benim eskiden format atarken defalarca yaşamış olduğum bir sıkıntı idi. O yüzden konu hakkında bilgilendirici bir rehber hazırlamak istedim. MBR ve GPT nedir; MBR: MBR günümüzde hala kullanılan, biraz daha eski disk bölümlerini yönetmek için geliştirilmiş bir...
  2. Mert Özkaya

Rehber Valorant Viper LineUp Öğrenin #1 -BİND-

Merhabalar. Bu rehberde sizlerle Bind haritasında Viper Line Up taktiklerini paylaşacağım. Eğer ilgi toplarsa ve yararlı bir rehber olursa diğer haritalarda da paylaşmayı düşünüyorum. Viper oynayanlar için umarım yaralı bir rehber olur. Öncelikle B Bölgesindeki taktikleri ele alacağım; 1-) B...
  3. Mert Özkaya

Rehber Chrome Reklam Engelleme

Çoğumuz biliyordur fakat belki de bilmeyenlerimiz vardır diye konu açmak istedim. Çünkü artık reklamlar o kadar çoğaldı ki bıktırıyor. Söyleyeceğim eklenti ile artık reklam görmeyeceksiniz. Chrome üzerinden google arama çubuğuna "AdGuard" yazın Daha sonra çıkan ilk siteye girin Karşınıza...
  4. Mert Özkaya

İnceleme Lenovo Y Legion Stereo Kulaklık İncelemesi

Merhabalar. Bir süredir aktif olarak kullandığım Lenovo markasından Y Legion model isimli Stereo kulaklığın incelemesini gerçekleştireceğim. Gördüğüm kadarıyla Türkiye'de hiç incelemesi bulunmayan bir model. Umarım yaralı bir inceleme olur 🙏 Kutu Açılışı; Oldukça şık bir kutuya sahip...
  5. Mert Özkaya

İnceleme HP Omen Reactor İncelemesi

Merhabalar. Bugün bir süredir aktif olarak kullandığım Hp markasının, Omen serisinin, Reactor modelini inceleyeceğim. Umarım yararlı bir inceleme olur 🙏 Öncelikle kutu ile başlayalım Oldukça şık bir kutuya sahip. Kapaklı ve kapağı mıknatıslı:D Kutu açılışında ilk bakış; Bu kısmı fazla...
  6. Mert Özkaya

Rehber Windows 10 Şeffaf Görev Çubuğu Nasıl Yapılır | TranslucentTB

Programın adı başlıkta da yazdığı gibi TranslucentTB. Google'a aratarak indirebilirsiniz bir çok sitede mevcut. Program düşük ram ve işlemci kullanarak sisteminizi yormuyor. Sadece bir kaç MB ram kullanıyor. Örneklerdeki gibi şeffaf olması için yapmanı gereken tek şey programı kurmak...
  7. Mert Özkaya

Rehber Her Bütçeye Göre Monitör Tavsiyesi

800-1100; IPS panele sahip/ 60HZ/ 21'5"/ 6ms/250CD parlaklık/ Pivot özelliği bulunuyor/ Hoparlör mevcut değil. Yazdığı kadarıyla monitörde pivot özelliği bulunuyor. Bu fiyata kaçırılmaz. Listeye koymamın en büyük sebebi paneli ve pivot özelliği. IPS panele sahip/ 24"/75HZ/250CD parlaklık/5MS...
  8. Mert Özkaya

Rehber MPRT-GTG Nedir? Ghosting Neden Olur?

Merhabalar, baktım ki MPRT ve GTG değerlerinin anlamları ve ne tür bir tepkime süresi olduğu çok az kişi tarafından biliniyor. Bir rehber yapalım dedim:) GTG: Grey To Grey demektir yani Griden griye geçiş demektir. Piksellerin renk geçişlerini belirten zaman birimidir. Başka bir tabir ile...
  9. Mert Özkaya

İnceleme GameSir T4w İncelemesi

Ürünün marka ve modeli: GameSir T4W Kargo süreci: 21 Nisan'da sipariş verdim ve 12 Mayıs'ta elime ulaştı. Fiyatı ile başlayalım; 60 lira kupon ile yaklaşık 160 Lira gibi bir sipariş verdim. Vergiyi de katarsak 220 Türk lira civarına denk geldi. Gelelim ürüne; Kutunun içinden Gamepad ve...
  10. Mert Özkaya

İnceleme Philips SPK8401B Mekanik Klavye İncelemesi + SesTesti

İtopya üzerinden 200 Türk Lirasına aldım. İndirim var, linki bırakıyorum. Kutu İçeriği; Klavye - Kullanım klavuzu - Garanti Belgesi - Tuş Çıkartma Aparatı Rainbow bir aydınlatmaya sahip. Çok parlak olmasa da tatmin edecek derecede. Content Switch kullanılmakta...
  11. Mert Özkaya

Rehber !i5 10400F VS R5 3600!

İ5 10400F: 6 Core - 12 Threads R5 3600: 6 Core - 12 -Threads İki işlemcinin de Core ve Threads sayıları aynıdır. R5 3600 7nm iken İ5 10400F 14nm değerine sahiptir. İ5 10400F işlemcisinde çarpan kilidi var iken R5 3600 işlemcisinde çarpan kilidi bulunmuyor. (29.04.2021) Güncel Fiyatları; i5...
  12. Mert Özkaya

İnceleme Asus TUF Gaming VG249Q

Merhabalar Bu incelemede bir süredir kullandığım Asus Tuf Gaming VG249Q 144HZ monitör hakkında düşünce ve görüşlerimi paylaşacağım. "İncehesap Gaming Gecesi" üzerinden 1599 Türk Lirasına aldım. 3 gün gibi kısa bir sürede elime ulaştı. Epey'e girdiğim zaman en düşük güncel fiyatı sıralıyor. En...
  13. Mert Özkaya

Rehber Reklamları Engelleyen Opera GX Tarayıcı Rehberi!

Merhaba arkadaşlar. Opera GX adında bir tarayıcı keşfettim. Bugün Google Chrome'dan vazgeçtiğim gündür :D ------------------------------------------------ Favori tarayıcım artık Opera GX Nedenleri; Temaları ve renkleri istediğiniz gibi ayarlıyabiliyorsunuz ve çok hoşlar Birçok renk var örnek...
  14. Mert Özkaya

İnceleme Gamepower Ogre (inceleme ve uzun kullanım)

------Merhabalar------ ------------------------- Bugün İncehesap Gaming Gecesi üzerinden 300 Türk Lirasına aldığım klavyeyi inceleyeceğim. ------------------------- Umarım yararlı bir inceleme olur🙏 ------------------------- Kutu İçeriği; ------------------------- Outemu Blue switch...
  15. Mert Özkaya

Rehber İ3 10100F vs R3 3100 Karşılaştırması!

Forumda görüyorum ki birçok kişi R3 3100'ün daha iyi olduğunun fikrinde. Forumda 3100 ile 10100f arasında kalan kişiler konu açıyor ve genellikle O.C yapmayacak bilgisi olmayan insana 3100 öneriliyor. Neden olduğu hakkında hiçbir fikrim yok fakat yanlış bir hareket. R3 3100: 4Core 8Threads İ3...
  16. Mert Özkaya

İnceleme Gametech Redline Kasa İncelemesi

Merhaba herkese Bugün uzun süredir incelemek istediğim fakat fırsat bulamadığım Gametech Redline kasasını inceleyeceğim. İnternet üzerinde hiç videosu ve incelemesini bulamadığım bir kasa İlk önce içime şüphe düştü fakat memnun etti. Kasayı Trendyol üzerinden 339TL'ye almıştım. Kasanın ön...
  17. Mert Özkaya

İnceleme Trust 23191 GXT 450 Blizz' Kulaklık İncelemesi

Öncelikle merhaba. ---------------------- 'Trust Blizz' kulaklığını inceleceğim. ---------------------- Hepsiburada Üzerinden 206 tl'ye aldım. ---------------------- Kulaklığın rgb leri gayet hoş duruyor. ---------------------- Kulaklığın görünüşü böyle. Benim hoşuma gitti şahsen. Lakin...
  18. Mert Özkaya

İnceleme Rampage SMX-R44 Mouse incelemesi

Merhaba arkadaşlar, Yaklaşık 2 ay önce Rampage SMX-R44 aldım, 100 TL fiyatı vardı. Aldığım ilk hafta üstüne gazoz dökmüştüm, 1 saat sonra falan çalıştı. Şu an sıkıntısız şekilde kullanıyorum. Almayı düşünen arkadaşlar için eksi ve artı yönlerinden bahsetmek istiyorum; Eksi yönleri; - Fazla...
Top Bottom