Arama sonuçları: *

1. P

650w-600w psu önerir misiniz? 700 TL

ben yakaladım ama hala kargoya vermediler umarım iptal etmezler :D
  2. P

Yardım Power supply patladı...

Bu kasada nereye takabilirim ki hocam psuyu :D
  3. P

Teşekkürler. Hocam aşırı sıcaklık yoktu ve kasa kapağı açık kullanıyordum. ekran kartı sıcaklıgım yükteyken 50-55 derece. ve psu için kapalı ayrı bir alan var kasanın altında alttan ızgaralı. Kasa bu. Daha önce anormal bir durum yaşamadım gayet güzel çalışıyordu.
  4. P

Hocam baktıgım psuların hiçbirinde yazmıyor bu otg koruması
  5. P

Merhaba. Geçen Yaz aylarında bilgisayar toplamıstım, PC indirme islemi yaparken aniden patlayıp şarteli attırdı. Kasanın güç bağlantılarını söktüm ama şalter attığı için evin diğer prizleri çalışmıyor. Güç kaynağı modelim: Seasonic 750W Gold PSU. Sinerji'den 0 satın almıştım, garantiye girer...
  6. P

2000 tl kulaklık önerisi.

Oyun ve günlük kullanım hocam.
  7. P

2000 tl kulaklık önerisi.

Arkadaşlar kulak üstü kablosuz olarak kullanabileceğim kulaklık önerisine ihtiyacım var. Maks bütçe 2000 tl
  8. P

Önpanel bağlantıları hk.

Merhaba; Yeni sistem topluyorum işlemci,ram,ssd montajını yaptım fakat önpanel kablolarında zorlanıyorum. Kitapçığa baktım ama karışık geldi. Hangi şekilde takmam gerek yardımcı olabilecek var mıdır?
  9. P

Bu sistemi bu fiyata aldım, evet dolandırıldım ama sizce çok mu?

Parayı sokağa atsaydın daha iyiydi
  10. P

Işlemci Montajı hk.

O kilit kapalıyken çekince cıkması normal mi hocam bunu öğrenmek istemiştim:) Ben oturmuyor olarak düşündüm çıkınca.
  11. P

Işlemci Montajı hk.

Evet ilk montajda yapışmıştı ama sonra takıp kullanmıştım hocam.
  12. P

Işlemci Montajı hk.

Herkese selamlar. Ssistem montajı yapacağım ve takıldığım yerlerde yardımınızı istiyorum. İlk olarak İşlemcinin yönü konusunda emin olamadım anakartın üzerindeki üçgen noktasına denk getirerek taktım ve kilidi kapattım. Oturduğundan emin olmak için elimle kontrol ettiğimde işlemcinin çıktığını...
  13. P

Ryzen 5 3600 pin yamuldu

Kırarım diye korkuyorum hocam. Bilgisayarcı halledebilir mi bunu götürüp montaj ile birlikte yaptırsam.
  14. P

Ryzen 5 3600 pin yamuldu

Merhaba, Ryzen 5 3600 işlemcimin üçgen kısmındaki 2 pin eğildi. Bunu bir bilgisayarcı yapar mı? Servise mail attım biz yapamayız dedi.
  15. P

İşlemci pin yamuldu

Hocam servise mi yaptırdınız bilgisayarcı mı?
  16. P

2k Oyun-film için monitor tavsiyesi.

Hocam monitor konusunda bilgim yok açıkcası. Sadece oyun için ips öneriyorlar fakat ben dizi-film için de kullanacağım. Sizce hangi panel tipi uygun olur?
  17. P

Evet hocam 27 inc eklemeyi unutmuşum.
  18. P

Merhaba; Gigabyte fl27q model monitorumu ölü piksel nedeniyle geri gönderip para iadesi aldım şu an monitorsuzum. Bana bu kalitede monitor önerebilecek arkadaşlar varsa sevinirim. Bütçem 4000-4600 arası.
  19. P

20.8.1 Geldi İndirmeli miyim?

Ne gibi?
  20. P

Logitech Mouse Garantisi Nasıl?

hocam ben klavye aldım 1 hafta oldu space tuşu tutukluluk yapıyor. Nereye başvuracağım? Modeli g213s
Top Bottom