Logitech genellikle fatura ile mail attığınızda yeni ürün gönderen bir marka . Tamir ile uğraşacaklarını sanmıyorum direk yeni ürün gönderirler hatta stoklarında yoksa daha iyi bir ürün bile gönderebilirler.
https://www.logitech.com/ dan ürün kaydı yapıp garanti talebi oluşturabilirsiniz.hocam ben klavye aldım 1 hafta oldu space tuşu tutukluluk yapıyor. Nereye başvuracağım? Modeli g213s
Yurtdışı veya Türkiye garantisi ayrı mı oluyor?Logitech genellikle fatura ile mail attığınızda yeni ürün gönderen bir marka . Tamir ile uğraşacaklarını sanmıyorum direk yeni ürün gönderirler hatta stoklarında yoksa daha iyi bir ürün bile gönderebilirler.
Bilmiyorum ama kabul edilmezse RMA yaparak garantiye veriniz. Nasıl olduğunu ben de tam bilmiyorum ama yapılma nedeni ürünün hasarlı olduğu halde servis tarafından kabul edilmemesi. Servise bile vermenize gerek kalmayabilir. Çünkü Logitech genellikle direk aynı ürünü gönderiyor servisle uğraştırmıyor.Yurtdışı veya Türkiye garantisi ayrı mı oluyor?
Ellerinde olmadığı için mi üst model göndermişlerdi?Garanti konusunda logitech üstüne tanımam kuzenim g213 almıştı garantiye gönderdi adamlar yerine 2 katı fiyatı olan g512 göndermişler.
Sanırım. Emin değilim ama daha kötü model göndermezler emin ol.Ellerinde olmadığı için mi üst model göndermişlerdi?
15 gün içinde bir sorun olursa başvurmak işe yarıyor mu yoksa aldığımız yere mi başvurmak mantıklı oluyor?Bilmiyorum ama kabul edilmezse RMA yaparak garantiye veriniz. Nasıl olduğunu ben de tam bilmiyorum ama yapılma nedeni ürünün hasarlı olduğu halde servis tarafından kabul edilmemesi. Servise bile vermenize gerek kalmayabilir. Çünkü Logitech genellikle direk aynı ürünü gönderiyor servisle uğraştırmıyor.
Başka markalarda da yurtdışı garanti hizmetleri var mı? Corsair, steelseries vsSanırım. Emin değilim ama daha kötü model göndermezler emin ol.
Evganın var diğerlerini bilmiyorum.15 gün içinde bir sorun olursa başvurmak işe yarıyor mu yoksa aldığımız yere mi başvurmak mantıklı oluyor?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Başka markalarda da yurtdışı garanti hizmetleri var mı? Corsair, steelseries vs
Kaç aydır kullanıyordu? Adamlar kendilerini sağlama alıyor , hakları.Arkadaşım geçen ay kulaklığını garantiye verdi.Garanti de kulaklığı kırarken video çekmesini ve videoyu göndermesini istedi.Kulaklığı çekiç ile vurup video çekti daha sonra adamlar bir üst modelini gönderdi.Yani kırmanı falan isterlerse şaşırma
Senin profil fotonu görünce diğer forumda gibi hissediyorum kendimi.Evganın var diğerlerini bilmiyorum.
Türkiye de Penta'ya yollasa onlarda değişim yapar mıydı?Arkadaşım geçen ay kulaklığını garantiye verdi.Garanti de kulaklığı kırarken video çekmesini ve videoyu göndermesini istedi.Kulaklığı çekiç ile vurup video çekti daha sonra adamlar bir üst modelini gönderdi.Yani kırmanı falan isterlerse şaşırma