Arama sonuçları: *

1. umuttt

Kumar Parasını Bağıslamak Helal Mi?

sevabı da günahı da yoktur heralde
  2. umuttt

En çok kilise bulunan müslüman ülke hangisi?

muhtemelen bizde yada iraktadir ilk kilise yanlış anımsamıyorsam hataydaydi Mezopotamya çevresinde bol bol kilise vardir iraktakilar da tahrip edilmis olabilir
  3. umuttt

Yaşadınız en kötü kaza veya hastalık anınız

12 yasindayken bisikletin önünü kaldıracam diye gidonu karnıma cektim gidon yamuldu karnima girdi 5 yildir hala izi duruyor yasamayan bilmez o nefes alamamayi
  4. umuttt

ŞINAV NEDEN ÇIKMIYOR

formunu iyice düzeltelim şimdi askeri şınav çekmek istiyorsan plank pozisyonunda ellerini omuz genişliğinde yerleştir Eller, omuzlarınızın doğrudan altında olmalı ve elin karşı yüzün ne tarafdaysa ona göre düzelt şınav çekerken dirsek sırtına göre 90 derecelik açıyla gitmeli yani dirsekler...
  5. umuttt

ŞINAV NEDEN ÇIKMIYOR

o hareket öyle yapılmıyor kardeşim yanlış yapıyorsun.
  6. umuttt

Reddedilme Anısı forumdakilerin

hiç reddetmedim reddedilmedim
  7. umuttt

Çözüldü✓ Sıfır Alınan İşlemcinin Bozuk Çıkma Durumu Var Mıdır..?

muhtemelen bir sorun olmaz her pakette olabilecek bir yırtık o
  8. umuttt

Modding 0x8007371b windows update hatası çözüm rehberi

1-Windows + R tuşlarına basarak Çalıştır'ı açın. Çalıştır kutusuna cmd yazıp Ctrl+Shift+Enter tuşlarına basarak yükseltilmiş Komut İstemi'ni açın. 2-Şimdi, Komut İstemi'ne aşağıdaki komutları yazın ve yürütmek için her birinin ardından Enter tuşuna basın: 3-ren C:\Windows\SoftwareDistribution...
  9. umuttt

Çözüldü✓ Laptobun klavyesine çay döküldü.

fön makinası ters yönde etkiden dolayı kısa devre yapip cihazi direkt bozar diye biliyorum
  10. umuttt

Sohbeti nasıl ilerletebilirim ?

bak kardes sana kiyagim olsun tutarsa bu tutar Instagramini bir sekilde aliyosun yada buluyosun ordan one cikanlarindan begendigi sarkicilari sarkilari gruplari filan secip bi playlist yapiyosun kiza atiyosun nasi olmus diye sonra cocuk bekliyosunuz o kadar
  11. umuttt

Rehber matematik 49 günde tyt matematik kampı nasıldır

ben matematiğin güler yüzüne başladım bence o daha iyi rehber matematik çok basit anlatıyor
  12. umuttt

bilgisayardan yeterli performans alamama

kaç gb ramin var hdd mi ssd mi kullanıyorsun
  13. umuttt

Minecraft benzeri oyunlar

subnautica (tek kişilik) eğer korku oyunu severseniz backrooms da olabilir craft değil ama çok eğlendirir
  14. umuttt

Sistemimin yettiği oyunlar kasıyor

laptop olduğundan normal
  15. umuttt

okul ders notu sınıfta kalma

gormedim hocam bayadir yoktum gectin mi
  16. umuttt

okul ders notu sınıfta kalma

daha sözlülerin çoğu girilmedi bile hocalarından sözlü istersen ucundan geçebilirsin ama zor
  17. umuttt

PC de FPS göstergesi açma

-allow_third_party_software cs başlatma seçeneğine şunu yapıştır eskiden oluyordu şimdi de belkş olur
  18. umuttt

3 numara saç ne zaman uzar?

3.ayda saç burun hizasına geliyor
  19. umuttt

En etkilendiğiniz şarkı sözü

unutma; kurşun her gülümsediğinde bir kalp ağlatır. korkusuzluk sahipleri neden kemer arkasında silah taşır? -kendime sarılır donarım/sago
  20. umuttt

Anime izleyenler eşcinsel mi?

pp sine harley quinn koyanlarda eşcinsel
Top Bottom