Laptopum ortalama seviye Gtx 1650 İ510100h ve 8 gb ramli bir laptop sistemimin yettiği çoğu oyun kasıyor örneğin pubg oynarken oyunum 70 fpslerden 15 lere 20 lere düşüyor deli gibi drop yiyorum bunu nasıl çözebilirim
Çoğunlukla arka planda hiç bi uygulama açık tutmadığım için ramle alakalı olduğunu sanmam8gb ramin yetersiz geliyordur
boşta 4-5 gb ram kullanıyor bilgisayar ramle alaklıdırÇoğunlukla arka planda hiç bi uygulama açık tutmadığım için ramle alakalı olduğunu sanmam
Oda sıcaklığım klimayı her zaman açık tuttuğum için 20 dereceyi geçmiyor + olarak alt soğutucu kullanıyorumHavalar zaten sıcak, bir de laptoptan oynuyorsun. Bence sıcaklıkla alakalı bir durum.
laptop olduğundan normalLaptopum ortalama seviye Gtx 1650 İ510100h ve 8 gb ramli bir laptop sistemimin yettiği çoğu oyun kasıyor örneğin pubg oynarken oyunum 70 fpslerden 15 lere 20 lere düşüyor deli gibi drop yiyorum bunu nasıl çözebilirim
MSI Afterburner ile oyun oynarken değerleri buraya SS olarak atsan daha sağlıklı olur. En azından problemin neyden kaynaklı olduğunu öğreniriz. Belki sıcaklık, belki RAM, belki yazılım. Fakat tahminimce sıcaklıktandır. Soğutma da olsa, klimalı odada da olsan laptop sonuç olarak. Sıkıntı.Oda sıcaklığım klimayı her zaman açık tuttuğum için 20 dereceyi geçmiyor + olarak alt soğutucu kullanıyorum
Kaçak elektrikmi? Yoksa holdinginiz mi var?Oda sıcaklığım klimayı her zaman açık tuttuğum için 20 dereceyi geçmiyor + olarak alt soğutucu kullanıyorum
Kıbrısta yaşadığım için klimayı kapatırsam zenci olurum sanırımKaçak elektrikmi? Yoksa holdinginiz mi var?