Neler Yeni

Yaşadınız en kötü kaza veya hastalık anınız

Talha Celik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
626
İsim
Talha Çelik
Daha 17 ağustosta atv ile kaza yaptım dalağım parçalandığı için alındı. 2 kalça kemiğim ve kaburgam kırık. Hâla hastanede yatıyorum . Bunun yanında karaciğer hastasıyım 😶‍🌫️

fatik1903

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Fatih Öztütk
Daha 17 ağustosta atv ile kaza yaptım dalağım parçalandığı için alındı. 2 kalça kemiğim ve kaburgam kırık. Hâla hastanede yatıyorum . Bunun yanında karaciğer hastasıyım 😶‍🌫️
gecmiş olsun ben 5 bücük ay yoğun bakım da kaldım hastanede yatmanın ne oldunu biliyorum umarım en kısa sürede iyileşirsin

Talha Celik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
626
İsim
Talha Çelik

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Yeteri kadar ısınmadan evde bacak idmanı yaptım. Ertesi gün yataktan zor kalktım. 1 ay boyunca belimin sağ kısmında yüksek bir ağrı vardı.
Zor eğiliyordum, zor yatıyordum, zor kalkıyordum. Hatta yürürken, koşarken bile acıyordu.
Şu ana kadar en kötüsü buydu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Geçmiş olsun. Dalak gittikten sonra ne olacak peki? Belirgin farklar olacak mı

Ameyus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
828
İsim
Ahmet Yıldırım
Sürekli yolun ortasına kaka (ayıp) yapan çocuğa bisikletle çarpmıştım. 9 yaşındaydım çekil diye bağırmak yerine düt düüüüt diye bağırmıştım sonra olanlar oldu. Ben bir yana, çocuk bir yana, kakalar (ayıp) bir yana dağılmıştık. Çocuk ondan sonra bir daha yolun ortasına yapmadı. Kötü değil ama iğrenç bir anıydı.

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
benim 6 ocak 2021 covitken solunum yoğun bakım da 10 dakika kalbim durmuştu
Şehir Merkezde su borusu tamiri sonrasi musluktan su içtim ve parazit kaptım yediğimi sanki hiç bir sindirim işleminden geçirmemiş gibi arkadan bütün bütün bırakıyordum ve çok acayip pis bir koku oluyordu hastanede bir ton serum yiyince anca kendime geldim

Talha Celik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
626
İsim
Talha Çelik
Yeteri kadar ısınmadan evde bacak idmanı yaptım. Ertesi gün yataktan zor kalktım. 1 ay boyunca belimin sağ kısmında yüksek bir ağrı vardı.
Zor eğiliyordum, zor yatıyordum, zor kalkıyordum. Hatta yürürken, koşarken bile acıyordu.
Şu ana kadar en kötüsü buydu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Geçmiş olsun. Dalak gittikten sonra ne olacak peki? Belirgin farklar olacak mı
İşte bağışıklık sistemi sıkıntıları falan . Aşılar falan başlancak şu anda kontrol altındayım zaten bazı değerler sıkıntı şuan

umuttt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
umt
Discord
umt#4257
12 yasindayken bisikletin önünü kaldıracam diye gidonu karnıma cektim gidon yamuldu karnima girdi 5 yildir hala izi duruyor yasamayan bilmez o nefes alamamayi

yakar41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
tunahan
benim 6 ocak 2021 covitken solunum yoğun bakım da 10 dakika kalbim durmuştu
Psikiyatri servisinde (ruh hastaliklari) yatağa bağlanıp penisilin iğnesi vurulmak hayatımın en korkunç yani oydu

yakar41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
tunahan
Ne olmuştu ki? Çok özel değilse dinlemek isterim
Tabi özel değil elbette
Ben hayatım boyunca istemsiz kaygılı büyüdüm ders çalışmayı çok severdim ailem baskıcı idi beni dışarı derslerim bitmeden çıkartmazdı çok saf büyümüştüm hiçbir kötü niyetim yoktu . 35 binalik bir sitede büyüdüm herkes tarafından sevilirdim ancak arkadsdlarim sevmezdi çünkü aileleri onlarla benim ders başarımı kiyasliyorlardi . Arkadaslarim futbol oynardı ben oynamazdim dereye giderlerdi gidemezdim şort giyerlerdi giymezdim çünkü ailem müsade etmezdi ..
2020 yılında pandemi zamanında evden dışarı çıkmazdım hep bilgisayar başında oyun oynar ders çalışırdım kafa beyin sulanmisti 6 ay boyunca hep evdeydim beni görenler oldu sanmıştı hatta ..
Okulda zorbalığa uğradım açık öğretim de okumak zorunda kaldım ve ben hayattan hiç keyif almıyorum sakasiz otobüslere bile binemez yürüyen merdivenlere cikamazdim hatta banyo dahi yaparken annemin ve babamın olmasını isterdim korkardım neyse işte 5 gün boyunca uyku uyumadım mast.. bagimlisiydim bursa uludag universitesi ruh sağlığı hastanesine yatmamin nedeni ; melatonin eksikliğinden bir ilaç almıştım ilaç bana yan etki yapmıştı ve bu sebeple konuşamaz yürüyemez yiyemez olmuştum ben bursada zorlu maceralar atlattım hani csgo da ses kasariz ya işte ben de iğneden korktuğumdan uyurken bile kulağım hep hemşire odasındaydı onlar geldiğinde uyuyor numarası yapıp atlatmaya çalışıyordum ancak yemiyorlardi ben itiraz ettiğimde gözümün yaşına bakmadan özel güvenlikleri çağırıp yataya bağlayıp iğne vuruyorlardı kalcama ben orada daha kötü oldum yeni gelen hastalar oldu onlarda acı çekiyor artık bağırıp ağlamaya başlıyorduk neyse işte sonuç olarak şu şekil taburcu oldum 3 ay sonunda !
: 18 YAŞ, ERKEK, 2020 YILINDA BAŞLAYAN İLK ŞIKAYETLER, OKULA GİTMEK STEMEME, KORKULARLA ŞIKAYETLERI BAŞLAMIŞ. 2023 BAŞINDA BURSA ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİNDE ÇOCUK PSİKİYATRİSİNDE OBSESİF KOMPULSİÍF BOZUKLUK /AKUT VE GEÇICI PSIKOTIK BOZUKLUK TANISIYLA YATIŞI YAPILMIŞ SONRASINDA BİPOLAR BOZUKLUK, AĞIR DEPRESİF NÖBET TANISIYLA TAKİP EDİLMİŞ. MEVCUT HALIYLE OLANZAPİN 5 MG , RİSPERDAL 1 MG 1X1, FLUOKSETŞN 20 MG 1X1 TEDAVISI MEVCUT. TANI: YINELEYEN DEPRESIF BOZUKLUK (PSİKOTİK BELİRTİLİ)- TEDAVİ İLE İŞLEVSELLİĞİ KISMEN DÜZELEN- 1 YIL SÜRE İLE VERİLMESİ DÜZENLİ PİSKİYATRİ TAKİBİ
İşte böyle arkadaslar benim yaşam öyküsü o şekilde bir de üniversite sınavına girdim basarili olamadım maalesef ama Allah yüzüme güldü engelli raporu çıkarttım şimdi islere daha rahat girebilcegim :)) bu da benim en çok istediğim

Lgoyü

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
720
İsim
Enes
Tırnak kırılması... 1 ay geçmedi üstüne tırnak kırıldıktan sonra düzelmeye yakınken gene kırıldı ayağımı yere yaklaştıramıyordum bile

Top Bottom