Arama sonuçları: *

1. Yvşlagaçtanealıyon

Sizce sistemi kaça vermeliyim

Ona göre bir ayar çekersin
  2. Yvşlagaçtanealıyon

Sakın sakın öyle bir şey yapma dandiği sat kalitelisi sana kalsın sen tam tersini yapayım diyorsun :D
  3. Yvşlagaçtanealıyon

ÇOK KARARSIZIM YARDINCI OLUN

28.000 binlira gayet kötü
  4. Yvşlagaçtanealıyon

Hayır elindeki kaliteli malı verirsin dandik mal sana kalır sakın öyle bir şey yapma. PSU değişerek kasanın değerini arttıramazsın ikinci el sonuçta.
  5. Yvşlagaçtanealıyon

İki tık kazanmak istiyorsan kesinlikle beklet kral yok benim pc var boşver diyorsan sat. Onun dışında ucuza gider yani 20K.
  6. Yvşlagaçtanealıyon

Yanında 280hz monitörü de var kral nasıl 14
  7. Yvşlagaçtanealıyon

Yardım Ptt yurtdışı siparişimi dağıtıma çıkardı bu saat oldu gelmedi

O zaman ara bilgilendir bence adam akıllı iş yapsınlar.
  8. Yvşlagaçtanealıyon

Reis bir tık ucuz olur sonuçta 280 hz monitörde veriyorsun monitörü vermesen havada karada gider ama bilemedim. Yani yeni alacağın sistem hazırsa elden çıkarmak amacıyla sat gitsin o zaman arkana bakmazsın.
  9. Yvşlagaçtanealıyon

Yardım Ptt yurtdışı siparişimi dağıtıma çıkardı bu saat oldu gelmedi

Şubeden şubeye değişiyor mersinde 1 kere bile beni mağdur etmediler gayet hızlı iyilerdi. Alabiliyorsan şubeden al reis
  10. Yvşlagaçtanealıyon

AMD EKRAN KARTI Alınır mı??

Denendi onaylandı çıkıyor :D
  11. Yvşlagaçtanealıyon

1 senede toplasan 2-3 güncelleme falan yapmışımdır her geleni yapmadım. Yinede güzeldi ALLAHTAN uğraştırmadı fazla
  12. Yvşlagaçtanealıyon

Bende 1 sene RX 7600 kullandım her güncellemede hata aldım şans işi bu tamamen. 6K serisinde vermez gider 7K da verir o yüzden her güncellemeyi yapmayacakmışız bu AMD de. Onun dışında bende aman aman sorunlar yaşamadım.
  13. Yvşlagaçtanealıyon

Monitörsüz sadece kasa 18 yazsan biraz da monitör işte 21-22K civarı gider. 20K bir tık düşük kalır ama yinede satılırmı net satılır.
  14. Yvşlagaçtanealıyon

Konu ile alakasız ama pp ye bayıldım hocam
  15. Yvşlagaçtanealıyon

GAMEOWER BULL T10 MONİTÖR NASILDIR ?

Videosu çekilen her ürün kaliteli değildin bilgin olsun alınmaz.
  16. Yvşlagaçtanealıyon

🔥İndirim 🔥Amazon 300 TL / 75 TL İNDİRİM🔥

Ben ocakta 240 mıydı 260 mıydı çektim daha fazla artmadan 180 ken almadım eşşek gibi.
  17. Yvşlagaçtanealıyon

Yanlışın kralını yapıyor ben 2-3 aydır alışveriş yapmıyorum prime falan da almıyorum. 1 Senelik hepsiburada premium üyeliğim var ne alacaksam oradan alıyorum.
  18. Yvşlagaçtanealıyon

1 Sene oldu heralde belki daha fazla niye böyle yapıyor anlamadım. Hesabı ilk açtığımda görecektin her kampanyaya uygundum baya seviyordum amazon amcayı.
  19. Yvşlagaçtanealıyon

🔥İndirim I3 12100F RTX 4060 Sistem 17.499 TL

En kötü PSU koyunca 18K oluyor zaten yinede alınrmı tartışılır. 1732545491 4060 windforce kullanan bir üyemizin yorumu kim söylediyse kandırmışlar seni bal gibi ısınıyor Ve 1haftalık kartın değerleri bu dostum kimseyi yanlış yönlendirme
  20. Yvşlagaçtanealıyon

Hangi mobil tarifeye geçmeliyim kasım indirimlerinde?

Turkcell de faturasıza geçişte süre var sadece ben faturasıza geçme talebi oluşturdum 96 saatte geçer dediler 4. gün geçti. Ama faturasızdan faturalıya geçiş süresi yok.
Top Bottom