1 Sene oldu heralde belki daha fazla niye böyle yapıyor anlamadım.6 ay olmuştur indirim tanımlayalı
Yeni kullanıcılari çekmek için yapıyor bu tarz indirimleri Amazon bence ama yanlış yapıyor1 Sene oldu heralde belki daha fazla niye böyle yapıyor anlamadım.
Hesabı ilk açtığımda görecektin her kampanyaya uygundum baya seviyordum amazon amcayı.
Yanlışın kralını yapıyor ben 2-3 aydır alışveriş yapmıyorum prime falan da almıyorum.Yeni kullanıcılari çekmek için yapıyor bu tarz indirimleri Amazon bence ama yanlış yapıyor
Yeni kullanıcılari çekmek için yapıyor bu tarz indirimleri Amazon bence ama yanlış yapıyor
Yanlışın kralını yapıyor ben 2-3 aydır alışveriş yapmıyorum prime falan da almıyorum.
1 Senelik hepsiburada premium üyeliğim var ne alacaksam oradan alıyorum.
Hepsiburadadan 4 aylık premium almıştım 1 TL ama 1 ay geçmeden 39 TL çekmeye çalıştı saldım orayi bendeYanlışın kralını yapıyor ben 2-3 aydır alışveriş yapmıyorum prime falan da almıyorum.
1 Senelik hepsiburada premium üyeliğim var ne alacaksam oradan alıyorum.
Hocam sende yani bedavaya işini çözüyorsun.Hepsiburadadan 4 aylık premium almıştım 1 TL ama 1 ay geçmeden 39 TL çekmeye çalıştı saldım orayi bende
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben ocakta 240 mıydı 260 mıydı çektim daha fazla artmadan 180 ken almadım eşşek gibi.Hepsiburadadan 4 aylık premium almıştım 1 TL ama 1 ay geçmeden 39 TL çekmeye çalıştı saldım orayi bende
Mesaj otomatik birleştirildi: