Arama sonuçları: *

1. Yvşlagaçtanealıyon

Peugeot 301 alınır mı?

Benzinli 301e para verilmez dizelini al
  2. Yvşlagaçtanealıyon

Yardım Araba kaza sonrası onarım

Hocam o zaman sana servisten başkası gelmez. Geçmiş olsun.Allah birdaha göstermesin.Kazasız belasız.
  3. Yvşlagaçtanealıyon

Hocam sanayide o tamponu öyle bir yapıyorlarki sanırsın bayiden sıfır çıkmış. Bence servise hiç bulaşma tramer falan madem korkuyorsun. Tampona Göçük Düzeltme + Boya Farı da yeni alırsın tertemiz olur. Servise girsen en kötü 40-50K tramer yazar. Burada 10K lık iş var.
  4. Yvşlagaçtanealıyon

Sigaraya Komisyon Alan Yerler Yardım

Anlatamazsın hocam boşver.Satıyorsan adam akıllı fiyatından sat.Yada satma.Bu işler böyledir ama anlamazlar. Birde nerdesin bilmiyorum ben Mersindeyim burda iki lira koyuyorlardı üstüne 5 lira neymiş be.
  5. Yvşlagaçtanealıyon

Hocam çok şükür kaputta bir şey yok tamponu değiştirmene gerek yok aslında. Servis değiştirebilir onların işi belli olmaz.Farın da camı değişir tertemiz olur bu araba.
  6. Yvşlagaçtanealıyon

Sigaraya Komisyon Alan Yerler Yardım

Hocam en sevmediğim şey satma satıyorsan da normal fiyatından sat niye komisyon koyuyorsun bir akıllı senmisin ? Kesinlikle hakkını savun hocam
  7. Yvşlagaçtanealıyon

Hocam geçmiş olsun fotoğraf varmı yardımcı olmaya çalışalım ?
  8. Yvşlagaçtanealıyon

The last of us part 1 crack indirme

Bende crack indirdim ama tavsiye etmiyorum kral git paylaşımlı hesap falan al virüs dolu cracklar.
  9. Yvşlagaçtanealıyon

Marşpiyel

Kral asıl sen anladın ama anlamak istemiyorsun mesafe bıraksan çarpmazsın doğal olarak. Burada aynalar devreye giriyor tam olarak aynayı aşşa indirip baksan görürdün mesela. Sen belediyeye gidip anlatsan arkadaşın dediği gibi kahkaha tufanı kopar. Sen en iyisi bir ustadan fiyat al bir servisten...
  10. Yvşlagaçtanealıyon

Marşpiyel

Koptum:asdsadsasdsa O fotoğraf ne :D
  11. Yvşlagaçtanealıyon

Marşpiyel

Yinede geçmiş olsun kral insanoğlu beşer şaşar bir masraf yok aman aman 2K ya sanayide hallederler. Bir macun çeker astar + normal boya bitti gitti.Kazasız belasız inşallah.
  12. Yvşlagaçtanealıyon

Marşpiyel

Altı üstü araba park ediyoruz kral atomu mu parçalıyoruz yani. Senin trafiğe çıkman hata diye yorumladım şahsen. Bu şekilde düşünüp birde belediye sorumsuzluluğu diye konu açman neyse. 1742038728 Ayrıca ayna diye bir şey icat edildi bakmanı tavsiye ederim ne yapacaksın teraziyi metreyi sen:D
  13. Yvşlagaçtanealıyon

Marşpiyel

Bunu nerden buldun kral :DSadasdss Belediyenin sorumsuzluğu bir kere dışarı taşmış :Dsads Bunu için konu açmış birde
  14. Yvşlagaçtanealıyon

Marşpiyel

Duran kaldırma arabayı vur sonra belediyeye suç bul :D Allah karşımıza aklı selim insanlar çıkarsın gerçekten. Gülerler sana gitme sakın belediyeye falan.
  15. Yvşlagaçtanealıyon

İşlemciyi ters taktım pc çalışmıyor

Hepsiburada alır hocam sağdan soldan adı sanı belli olmayan satıcılardan alırsan almazlar. Ben üç yada dört tane pin eğdim bizzat aynı ikiliyle MSI PRO H610M+12100F ile baya üzülmüştüm. Bir anlık dalgınlık insanoğlu işte.Sen bir an önce işlemcini farklı anakartta dene çalışırsa anakart GG olmuş...
  16. Yvşlagaçtanealıyon

İşlemciyi ters taktım pc çalışmıyor

Hocam eğik pin göremedim ben aynısını bende yaptım ben 3 tane pin eğdim iade ettim yenisini aldım çalıştı. Birebir aynı hatayı aldım bendede kırmızı ışık yanıyordu tam olarak.
  17. Yvşlagaçtanealıyon

Custom ROM İçin Telefoncuya Verilen S10+ Çöktü

Kısacası anasını ağlattı telefonun bir işi bin etti. Kral bu tür işler iyice araştırılıp kaliteli yerlere yaptırılır. Sen niye ilk telefoncuya verdin ki ? Şimdi yine çözersin illaki ama ekstra uğraş ne gerek var ?
  18. Yvşlagaçtanealıyon

Gta 5'i iade etmeli miyim?

Hocam hikayeyi bilip bilmemen önemli değil bitirip online geçeceksen kalsın yada sadece hikaye içinde alınır. Ama story de boş boş araba süreceksen iade et çünkü sıkılırsın tek başına.
Top Bottom