Arama sonuçları: *

1. RPchepfoxCS

Temu bu mikrofon alınır mı

kendisinin yok. ben steelseries gg kullanıyorum
  2. RPchepfoxCS

Temu bu mikrofon alınır mı

vergiyle 600 ise gayet alınır sadece kol tutacağı tr de 250 300tl zaten. fifine ın yandan yemişini yapmışlar. aliexpress indirim zamanında 700 küsüre almıştım fifine ne kadar markada olsa programsız kullanamadım. ekstra programla kullanıp oldukça yeterli ses kalitesi alırsın.
  3. RPchepfoxCS

Aj159pro siyah renginde 8k yokmu??

723 e alınıyor sanırım şayet 1.400 den satabilirseniz 677tl kar bırakır. 50tl ye gelmiş olur yineden satın alırsan. 50tl bu ürün için bedava sayılır 🙂
  4. RPchepfoxCS

Alıcı varsa satıp tekrar alın. Bedavaya gelmiş olur 🙂
  5. RPchepfoxCS

700 küsüre aldınız sanırım. Bu fiyata kullanılır.
  6. RPchepfoxCS

3 ay oldu alalı. 1 2 kez düşmüştür belki ve gıcırdama var. Heleki sağ click arada yatak yayı gibi ötüyor belki bendeki ürün öyledir diyeceğim. İçini açarsam click i çözerimde dış gövde gıcırdaması düzelmez.
  7. RPchepfoxCS

Mousepad önerisi lütfen

attack shark cm02 bakabilirsin temudan. yeşil rengini 480 e aldım vergisiyle.15 gündür çinden çıkaramadılar ürünü kaybettiler sanırım :(
  8. RPchepfoxCS

🔥İndirim 6 tane cornetto 55₺

Kod sınırlıydı ve çabuk bitti. 1 kez alabildim
  9. RPchepfoxCS

🔥İndirim 🔥🔥 AKKO MONSGEEK M1W V3-SP-VIA Iyzico ile 3600TL 🔥🔥

kablosuza alıp via açınca sistemim fare haraketleri gidiyor. windows dışında hiçbir uygulamada scroll çalışmıyor. ctrl basılı kalıyor. aygıtları kaldırmak çözmüyor. sadece restart ile düzeliyor. arka planda dediğiniz hiçbir program yok. ajazz ın driver ı var sanırım onla çakışıp fare...
  10. RPchepfoxCS

herkese denk gelmiyor sanırım yada dediğiniz gibi bir program ile çakışıyor. aldığım gün bağlamak için her yoru denedim en son böyle çözebildim. benim via 2.4ghz bağlıyken çalışıyor aslında.
  11. RPchepfoxCS

hayır tahminimce json dosyası kaynaklı. via webten klavyeyi hem kablosuz hem kablolu olarak hskj olarak görüyor ve bağlanmıyor. ne zaman via nın uygulamasını kurup json ile eşleştirdikten sonra via nın web versiyonu monsgeek olarak görmeye başladı. ayrıca via kullanırken klavyenin rgb ledi daha...
  12. RPchepfoxCS

aynı sorunu yaşadım. çözüm olarak via nın github üzerinden app i indirip ordan json dosyasıyla eşleştir. eşleştirdiktren sonra pc klavyeyi monsgeek olarak tanıyor ve web üzerinden via olarak kullanabiliyorum.
  13. RPchepfoxCS

MG4 Luxury nasıl bir araba

mg hs phev kullanıyorum yaklaşık 3 aydır. bayimden memnunum çözüm odaklı ve hızlılar. ön taraftan aracı vurdum geçen ay 5 günde çıktı servis ücreti bana gayet uygun geldi bir egea yada megane ile aynı tutucak kadar ücret ödedim 2 panjur 1 çita değişim tampon boya+tamir. satış sonrası destek...
  14. RPchepfoxCS

Ajazz 159pro sürekli takılma yapıyor.

yapabileceğin şeyleri yapmışsın zaten dongle da donanımsal arıza olabilir başka bir pc de denemeden bilemeyiz.
  15. RPchepfoxCS

Ajazz 159pro sürekli takılma yapıyor.

usb 3.0 kullan. dongle kablosunu değiş. firmware güncellemesi yap. hala devam ederse başka bir pc de yada bt ile telefonda bağlayıp dene
  16. RPchepfoxCS

❌İndirim Bitti! Iphone 13 128 GB 13500 TL

hazırlanıyora geçti bir ümit :kizginpeepo:
  17. RPchepfoxCS

❌İndirim Bitti! Iphone 13 128 GB 13500 TL

denemelik aldım
  18. RPchepfoxCS

Çözüldü✓ Yüksek hz mouse pc yi yorar mı

hiç bakmadım
  19. RPchepfoxCS

Çözüldü✓ Yüksek hz mouse pc yi yorar mı

8khz işlemciyi daha fazla çalıştırır ve fps kaybı yaşatır ne kadar %100 kullansada. 8khz ile 1khz arası %45 masaüstünde kullanım farkı yapıyor. işlemcim i512400f. cs2 örnek vereyim 310 fps aldığım yerlerde 8khz ile 230 240 alıyorum ekranım 165hz olduğu için fps kaybını umusamıyorum. 1khz ile...
Top Bottom