Yozgatlııı
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,312
Arkadaşlar bana siyah renginde 8k Hz yok dendi beyninden vuruldum birisi bana aslı yok desin lütfen
Tiktokta elemanın birisi bana yaptırım uyguladı siyah olanı aldığım içinVar niye olmasın
Tamamdır sağolun korktum bir anlıkolmasa beyazında da olmaz
O alamamıştır ondan laf atmıştırTiktokta elemanın birisi bana yaptırım uyguladı siyah olanı aldığım için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tamamdır sağolun korktum bir anlık
O alamamıştır ondan laf atmıştır
Hocam uzun kullanımda gıcırtı geliyor diyorlar doğru mu
Bu modelde sorun yok APEX modeli için geçerli bir durumHocam uzun kullanımda gıcırtı geliyor diyorlar doğru mu
Konudan alakasız ama açtık madem soralım
Uzun ömrü var diyorsunuz yaniBu modelde sorun yok APEX modeli için geçerli bir durum
Hayır asla. Aksine gıcırtısız. Bende ''aj159 pro ne Alınmaz Vxe R1 al!!, yaaa ,yuuuu'' yapan insanlara yeşil forumda denk gelmiştim kullanmayan adamlara inanmayın bence.Hocam uzun kullanımda gıcırtı geliyor diyorlar doğru mu
Ona bir şey diyemem kullanıma bağlı ,1 haftadır kullanıyom görecez ne kadar gittiğiniUzun ömrü var diyorsunuz yani
Uzun ömrü var diyorsunuz yani
3 ay oldu alalı. 1 2 kez düşmüştür belki ve gıcırdama var. Heleki sağ click arada yatak yayı gibi ötüyor belki bendeki ürün öyledir diyeceğim. İçini açarsam click i çözerimde dış gövde gıcırdaması düzelmez.Hocam uzun kullanımda gıcırtı geliyor diyorlar doğru mu