Scyrox V8 8K HZ Almak isteyenler için bilgi

Yok ya pc satışı hiç olmadı orda hocam başka siteyle karıştırıyorsunuzdur klavye mouse ve kulaklık aldım mouse değişiyorum scyrox ile şimdi.
bi ton parça gözüküyor ama ondan dedim

bi ton parça gözüküyor ama ondan dedim
Gözüküyor olması satıldığı anlamınada gelmiyor hocam , ayrıca sitede aktifsiniz sanırım 8000 mesajınız var burda adamların satmadığı ürünler için
''pahalıya dizmişsinizdir hocam o zaman pc ler kazıktı orda'' demeniz bence etik değil iyi forumlar sizlere

Gözüküyor olması satıldığı anlamınada gelmiyor hocam , ayrıca sitede aktifsiniz sanırım 8000 mesajınız var burda adamların satmadığı ürünler için
''pahalıya dizmişsinizdir hocam o zaman pc ler kazıktı orda'' demeniz bence etik değil iyi forumlar sizlere
sizin o siteyle bağlantınız olup gizliden gizliye reklam yapmaya çalıştığınız için öyle dedim hala öyle düşünüyorum iyi forumlar :)

sizin o siteyle bağlantınız olup gizliden gizliye reklam yapmaya çalıştığınız için öyle dedim hala öyle düşünüyorum iyi forumlar :)
Site 1 yıldır var oraya bağlı olsam burda yüzlerce konu açardım nefes almadan.İyzico bir fırsat kampanyası her konuda iyzco dan bahseden insanlar var bunlar insanlar faydalansın diye mi konuşuluyor yoksa reklam için mi sence? aynı mantık ile düşün 8000 tane mesajın var ;) iyzico 10 haziranda bitiyor ondan sonra bu mouse için en uygun site sence hangisi olacak fiyat bakımından bunuda düşün

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,097,197
Üyeler
174,511
Son üye
TrakyalıGamer
Geri