Kampanyalar devam ediyor gaming gen tr vs yardım

emrede00

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
301
arkadaşlar selam wraithden veya gaming gen tr den scyrox v8 mouse'u alacağım şöyle

ancak kampanya var mı yok mu az mı var çok mu var herkes birşeyler diyor kesin bilgisi olan yardımcı olabilir mi bana totalde kaça gelecek yani 2700 lira şuanda mouse gaming gen tr

arkadaşlar selam wraithden veya gaming gen tr den scyrox v8 mouse'u alacağım şöyle

ancak kampanya var mı yok mu az mı var çok mu var herkes birşeyler diyor kesin bilgisi olan yardımcı olabilir mi bana totalde kaça gelecek yani 2700 lira şuanda mouse gaming gen tr
özel kampanya yok sadece ilk alisverise ozeller var 500 iyzico 400 parolapara

cikarma islemi yapamiyor musun 500 iyzico 400 parolapara iste
1800e geliyo gaming genden alirsan

tamamdır sagolasın peki ne yapmam lazım parolapara üye olacagım iyzico üye olacagım iyzico kayıtlı numaramla gaming gen tr üye olup scyrox mouse'u iyzico ile öde seçeneğinden parolapara kartıyla ödeyecem doğru mu?

tamamdır sagolasın peki ne yapmam lazım parolapara üye olacagım iyzico üye olacagım iyzico kayıtlı numaramla gaming gen tr üye olup scyrox mouse'u iyzico ile öde seçeneğinden parolapara kartıyla ödeyecem doğru mu?
gaminggene uye olmak diye bir sey yok.Iyzico ve parolapara hesabi acacaksin, iyzicoya parolapara sanal kartini odeme yontemi olarak gireceksin sonra da iyzicodan kampanyasina atil butonuna basacaksin.Daha sonra para gelecek onu da istanbulkart ya da vodafone pay uzerinden cekebilirsin istersen.
Detayli anlatimi ana konusunda var oraya yazabilirsin

Geri