- Reaksiyon skoru
- 71
Olmuş hocamAlıntıyı görüntüle
oldu sanırım bakarmısınız
Olmuş hocamAlıntıyı görüntüle
Yüklü uygulamalar neler var arkada açık? Razer synapse, open rgb, signal rgb gibi ekipmanlarla ilgili?herkese denk gelmiyor sanırım yada dediğiniz gibi bir program ile çakışıyor. aldığım gün bağlamak için her yoru denedim en son böyle çözebildim. benim via 2.4ghz bağlıyken çalışıyor aslında.
EvetAlıntıyı görüntüle
Hmm. Keychron getirmişti ilk bu cracked qmk/viayı onlarda bile şuan qmk via kablosuz kullanılamıyor. Sanırım viada o durum değişti qmk da kablosuz çalışmıyorherkese denk gelmiyor sanırım yada dediğiniz gibi bir program ile çakışıyor. aldığım gün bağlamak için her yoru denedim en son böyle çözebildim. benim via 2.4ghz bağlıyken çalışıyor aslında.
kablosuza alıp via açınca sistemim fare haraketleri gidiyor. windows dışında hiçbir uygulamada scroll çalışmıyor. ctrl basılı kalıyor. aygıtları kaldırmak çözmüyor. sadece restart ile düzeliyor. arka planda dediğiniz hiçbir program yok. ajazz ın driver ı var sanırım onla çakışıp fare haraketlerini kısıtlıyor. sırf bu yüzden kablolu kullanıyorum.Yüklü uygulamalar neler var arkada açık? Razer synapse, open rgb, signal rgb gibi ekipmanlarla ilgili?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet
Hmm. Keychron getirmişti ilk bu cracked qmk/viayı onlarda bile şuan qmk via kablosuz kullanılamıyor. Sanırım viada o durum değişti qmk da kablosuz çalışmıyor
Hocam bu içinden çıkan parçalar sesi fln etkiler mi takmak lazım mı sizce ?Viada tuş ataması kısmından yapabilirsiniz
epomaker p75 hakkında ne düşünüyorsunuz hocam ? Ve Türkiye'ye gelir mi sizce ?Viada tuş ataması kısmından yapabilirsiniz
Foto?Hocam bu içinden çıkan parçalar sesi fln etkiler mi takmak lazım mı sizce ?
Denemedim ama youtubeda görmüştüm. Ses profili olarak güzel duruyor ama qmk/via yok, batarya 4000mah ve stok switchleri sıkıcı switchler. Monsgeekle aynı fiyattayken tercih etmem.epomaker p75 hakkında ne düşünüyorsunuz hocam ? Ve Türkiye'ye gelir mi sizce ?
Bunlar hocam videodan ss aldım ondan dolayı kalite kötüFoto?
Denemedim ama youtubeda görmüştüm. Ses profili olarak güzel duruyor ama qmk/via yok, batarya 4000mah ve stok switchleri sıkıcı switchler. Monsgeekle aynı fiyattayken tercih etmem.
Alınır fiyat çok iyi 90lısı 950-1000tl@freygasm hocam temuda ktt kang white v3 70 adeti özel sepet indirimi ile 530+kdv ye geliyor. Aliex de de benzer fiyat ama ktt değil siz daha önce paylaşmıştınız. Sizce bu fiyata alınır mı veya başka switch öneriniz olur mu? Şuan reaper takılı.
Alide ggboy kang v3 70 adet 568 tl sanırım orj değilAlınır fiyat çok iyi 90lısı 950-1000tl