Neler Yeni

🔥İndirim 🔥🔥 AKKO MONSGEEK M1W V3-SP-VIA Iyzico ile 3600TL 🔥🔥

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,474
İsim
yusuf ecer
2.0 takılı şuan hocam
3de de dener misiniz çünkü böyle bir sorun varsa herkeste olması lazım. Ya bir uygulama vs engelliyor ki bu genelde çok oluyor. Mesela signal rgb açıkken via başlanılmıyor. Bazen razer synapse vs de yapıyor bunu. Ya da 3.0da stabil çalışıyor. Ben mesela via ile işim varken signal rgb kapatıp işimi halledip sonra açıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
enes hünkar
Usb 2.0-3.0 portları kaynaklı oluyor olabilir mi?
hayır tahminimce json dosyası kaynaklı. via webten klavyeyi hem kablosuz hem kablolu olarak hskj olarak görüyor ve bağlanmıyor. ne zaman via nın uygulamasını kurup json ile eşleştirdikten sonra via nın web versiyonu monsgeek olarak görmeye başladı. ayrıca via kullanırken klavyenin rgb ledi daha az parlaklıkta yanıyor full parlaklıkta çalıştırsam bile. via ile hiç eşleştirmeden klavye üzerinden parlaklığı ayarlayınca daha parlak gözüküyor. json dosyasını düzeltmeleri gerekiyor.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,474
İsim
yusuf ecer
hayır tahminimce json dosyası kaynaklı. via webten klavyeyi hem kablosuz hem kablolu olarak hskj olarak görüyor ve bağlanmıyor. ne zaman via nın uygulamasını kurup json ile eşleştirdikten sonra via nın web versiyonu monsgeek olarak görmeye başladı. ayrıca via kullanırken klavyenin rgb ledi daha az parlaklıkta yanıyor full parlaklıkta çalıştırsam bile. via ile hiç eşleştirmeden klavye üzerinden parlaklığı ayarlayınca daha parlak gözüküyor. json dosyasını düzeltmeleri gerekiyor.
Ama aynı json dosyasını kullandı forumda herkes. Kılçıksız olan çok kişi var. Via zaten 2.4ghz veya blueetothta yok. Trimode klavyelerde via cracked diye geçiyor. Işık konusunda da evet bi karışıklık var json file da yapıyor olabilir firmware updatei de yapılması gerekebilir. Qmk firmwarei yok zaten şuan stabil klavye yeni olduğu için. O yüzden lightning modları kısıtlı via ile.

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Ali
1739471628474.png
Bu sayfada enter tuşu büyükse yanlış sürümdür

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
351
İsim
umut
Piano pro hissiyat açısından çok unique geliyo bana. Mesela creamy hissiyatı çok yaygın gateron yellow,akko creamy yellow, reaper vs gibi ama piano proda creamyden daha çok tık tık diye bi hissiyat var cidden baya tatlı geliyo bana. Ayrıca kalitesi de baya iyi, 1.5 senede falan tek switch arıza yapmadı çift basma yapmadı. Mesela aula reaperda 4. ay bi switchte oldu bu ki kullanmadım da 2-3kere max. Piano pronun üstünde bi vertexler gateron oil kingler var bana göre onların da fiyatlar vertexler 2k falan 90lısı, oil kingler 2.5k.
oil king parasını hak eder mi ömürlük böyle

Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
enes hünkar
Ama aynı json dosyasını kullandı forumda herkes. Kılçıksız olan çok kişi var. Via zaten 2.4ghz veya blueetothta yok. Trimode klavyelerde via cracked diye geçiyor. Işık konusunda da evet bi karışıklık var json file da yapıyor olabilir firmware updatei de yapılması gerekebilir. Qmk firmwarei yok zaten şuan stabil klavye yeni olduğu için. O yüzden lightning modları kısıtlı via ile.
herkese denk gelmiyor sanırım yada dediğiniz gibi bir program ile çakışıyor. aldığım gün bağlamak için her yoru denedim en son böyle çözebildim. benim via 2.4ghz bağlıyken çalışıyor aslında.

Ekler

• 1739471736492.png
    1739471736492.png
    238.3 KB · Hit: 3

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,474
İsim
yusuf ecer
Top Bottom