Neler Yeni

🔥İndirim 🔥🔥 AKKO MONSGEEK M1W V3-SP-VIA Iyzico ile 3600TL 🔥🔥

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,474
İsim
yusuf ecer
herkese denk gelmiyor sanırım yada dediğiniz gibi bir program ile çakışıyor. aldığım gün bağlamak için her yoru denedim en son böyle çözebildim. benim via 2.4ghz bağlıyken çalışıyor aslında.
Yüklü uygulamalar neler var arkada açık? Razer synapse, open rgb, signal rgb gibi ekipmanlarla ilgili?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
oldu sanırım bakarmısınız
Evet

herkese denk gelmiyor sanırım yada dediğiniz gibi bir program ile çakışıyor. aldığım gün bağlamak için her yoru denedim en son böyle çözebildim. benim via 2.4ghz bağlıyken çalışıyor aslında.
Hmm. Keychron getirmişti ilk bu cracked qmk/viayı onlarda bile şuan qmk via kablosuz kullanılamıyor. Sanırım viada o durum değişti qmk da kablosuz çalışmıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
enes hünkar
Yüklü uygulamalar neler var arkada açık? Razer synapse, open rgb, signal rgb gibi ekipmanlarla ilgili?

Evet

Hmm. Keychron getirmişti ilk bu cracked qmk/viayı onlarda bile şuan qmk via kablosuz kullanılamıyor. Sanırım viada o durum değişti qmk da kablosuz çalışmıyor
kablosuza alıp via açınca sistemim fare haraketleri gidiyor. windows dışında hiçbir uygulamada scroll çalışmıyor. ctrl basılı kalıyor. aygıtları kaldırmak çözmüyor. sadece restart ile düzeliyor. arka planda dediğiniz hiçbir program yok. ajazz ın driver ı var sanırım onla çakışıp fare haraketlerini kısıtlıyor. sırf bu yüzden kablolu kullanıyorum. :peepo1:

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,180
İsim
Emre
@freygasm şimdi hocam bu q ya basılı tutup @ yapma olayları nasıl oluyor :D

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru