Eve geçince bakıcam hocam ama tipi çok güzelPiano proyla gör bi de senMetal kasa için yapılmış sanki switch;
Bendeki direkt bu mesela![]()
sizde var mı piano pro switch hocam? Bugün arkadaş conteour modelini aldı yarın eline ulaşırsa deneyecek ışık şiddetine falan bakıcak iyise direkt çekeceğim bende.Piano proyla gör bi de senMetal kasa için yapılmış sanki switch;
Bendeki direkt bu mesela![]()
Bende var. Piano pro ışığı iyi geçiriyor. Mükemmel seviyede geçirmesini istiyorsanız; ktt kang white gibi şeffaf ve led difüzörü olan switchler daha iyi tabi. Ama beni rgb konusunda üzmedi hiç. Bunda keycaps de önemli bu arada, keycaps rengi de ışığın rengini değiştirebiliyor.sizde var mı piano pro switch hocam? Bugün arkadaş conteour modelini aldı yarın eline ulaşırsa deneyecek ışık şiddetine falan bakıcak iyise direkt çekeceğim bende.
Yok o kadar ışık önemli değil piano pro her türlü işimi görür. Sesi de çok güzel sanırım piano pronun. Zaten iade edip bu dediğim modeli alma sebebim 500 tl farkla hem bana göre daha şık keycapsler hem de ileride satıp yenisini almama gerek kalmayacak switchle geldiği için. Bakalım bi arkadaşa ulaşsında. Alıp salıcam klavye meselesini.Bende var. Piano pro ışığı iyi geçiriyor. Mükemmel seviyede geçirmesini istiyorsanız; ktt kang white gibi şeffaf ve led difüzörü olan switchler daha iyi tabi. Ama beni rgb konusunda üzmedi hiç. Bunda keycaps de önemli bu arada, keycaps rengi de ışığın rengini değiştirebiliyor.
Alıntıyı görüntüle
Piano pro hissiyat açısından çok unique geliyo bana. Mesela creamy hissiyatı çok yaygın gateron yellow,akko creamy yellow, reaper vs gibi ama piano proda creamyden daha çok tık tık diye bi hissiyat var cidden baya tatlı geliyo bana. Ayrıca kalitesi de baya iyi, 1.5 senede falan tek switch arıza yapmadı çift basma yapmadı. Mesela aula reaperda 4. ay bi switchte oldu bu ki kullanmadım da 2-3kere max. Piano pronun üstünde bi vertexler gateron oil kingler var bana göre onların da fiyatlar vertexler 2k falan 90lısı, oil kingler 2.5k.Yok o kadar ışık önemli değil piano pro her türlü işimi görür. Sesi de çok güzel sanırım piano pronun. Zaten iade edip bu dediğim modeli alma sebebim 500 tl farkla hem bana göre daha şık keycapsler hem de ileride satıp yenisini almama gerek kalmayacak switchle geldiği için. Bakalım bi arkadaşa ulaşsında. Alıp salıcam klavye meselesini.
Hocam valla arkadaşa denettirmeden aldıracaksın şimdi bana. O kadar iyi mi bu piano switch yaPiano pro hissiyat açısından çok unique geliyo bana. Mesela creamy hissiyatı çok yaygın gateron yellow,akko creamy yellow, reaper vs gibi ama piano proda creamyden daha çok tık tık diye bi hissiyat var cidden baya tatlı geliyo bana. Ayrıca kalitesi de baya iyi, 1.5 senede falan tek switch arıza yapmadı çift basma yapmadı. Mesela aula reaperda 4. ay bi switchte oldu bu ki kullanmadım da 2-3kere max. Piano pronun üstünde bi vertexler gateron oil kingler var bana göre onların da fiyatlar vertexler 2k falan 90lısı, oil kingler 2.5k.
Sevmeyeni olmaz bence ya cidden baya iyi. Çok akustik bi ses profili var, özellikle cherry keycapslerle.Hocam valla arkadaşa denettirmeden aldıracaksın şimdi bana. O kadar iyi mi bu piano switch ya
Ah ya tam bende cherry keycaps vardı satışa koydum akkonun Air modelini aldım diyeSevmeyeni olmaz bence ya cidden baya iyi. Çok akustik bi ses profili var, özellikle cherry keycapslerle.
Cherry ve SA en rahatı bence, hissiyatları da hoş bayaAh ya tam bende cherry keycaps vardı satışa koydum akkonun Air modelini aldım diyebilseydim shine alırdım bendeki cherry keycapslerle kullanirdim.
Valla airdeki hangisi bilmiyorum ama shineda bide özel seri piano pro vardı üzücü oldu birazCherry ve SA en rahatı bence, hissiyatları da hoş baya
ktt kang white kullandınız mı hocam önerir misiniz ?Bende var. Piano pro ışığı iyi geçiriyor. Mükemmel seviyede geçirmesini istiyorsanız; ktt kang white gibi şeffaf ve led difüzörü olan switchler daha iyi tabi. Ama beni rgb konusunda üzmedi hiç. Bunda keycaps de önemli bu arada, keycaps rengi de ışığın rengini değiştirebiliyor.
Alıntıyı görüntüle