Neler Yeni

🔥İndirim 🔥🔥 AKKO MONSGEEK M1W V3-SP-VIA Iyzico ile 3600TL 🔥🔥

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,442
İsim
yusuf ecer
@birkanoztrk bu arada bende cloud driver destekleyen pcb de var ama kasaya tak çıkar yapmaya üşendim. baya güncelleme geldi ekstra eklemişlerdir belki ama zamanında bana kısır gelmişti.
IMG_20250212_161321.jpg

Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Birkan Öztürk
@birkanoztrk bu arada bende cloud driver destekleyen pcb de var ama kasaya tak çıkar yapmaya üşendim. baya güncelleme geldi ekstra eklemişlerdir belki ama zamanında bana kısır gelmişti.
Alıntıyı görüntüle
Hocam sende baya bir monsgeek ürünü vsr ssnırım ve anlıyorsunda bu işten. Baya güncelleme geldiyse belkş adam olmuştur. Rgb lere baktımda custom diye bir mod gelmiş sanırım yazılıma

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,442
İsim
yusuf ecer
Ya tek istediğim klavyede bir renk modu varken tuşa bastığımda dalga efekti yapması. Sanırım o yazılımda bunun desteği olmaz🥲
Yanlış hatırlamıyorsam o vardı.
Hocam sende baya bir monsgeek ürünü vsr ssnırım ve anlıyorsunda bu işten. Baya güncelleme geldiyse belkş adam olmuştur. Rgb lere baktımda custom diye bir mod gelmiş sanırım yazılıma
Ev klavye dükkanı gibi :D Ama monsgeekte baya var; m1 tmr, m1w sp, m1w qmk var 2si silver biri mor + 3tane de pcbleri.
Rgb tarafında ben çok fazla uğraşıyorum signal rgb custom modlar vs. Benim kasa, philips hue klavye vs senkron çalışıyor oyunlara entegre veya ambience lightning gibi modlar kullanıyorum. Bunu da signal rgb üzerinden yapıyorum baya sarıyor;

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,015
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks

Ev klavye dükkanı gibi :D Ama monsgeekte baya var; m1 tmr, m1w sp, m1w qmk var 2si silver biri mor + 3tane de pcbleri.
Rgb tarafında ben çok fazla uğraşıyorum signal rgb custom modlar vs. Benim kasa, philips hue klavye vs senkron çalışıyor oyunlara entegre veya ambience lightning gibi modlar kullanıyorum. Bunu da signal rgb üzerinden yapıyorum baya sarıyor;
Silverin fotosu varmi hocam

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,442
İsim
yusuf ecer

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,015
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
Discord
Alperburaks

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,442
İsim
yusuf ecer
2. Fotodaki keycapsten bendede var asiri guzel durmus siyahtan sogudum suan beyaz mi alsam diye dusunuyorum
Siyah çokkk fena toz tutuyor metal çünkü. Beyaz tozu az tutuyor ama ara sıra ıslak mendille silmek gerek. Silver hem tozu az tutuyor hem de gözükmüyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Siyah çokkk fena toz tutuyor metal çünkü. Beyaz tozu az tutuyor ama ara sıra ıslak mendille silmek gerek. Silver hem tozu az tutuyor hem de gözükmüyor.
Ayrıca şöyle bi şey de var; metal kasayı boyamak çok daha kolay plastiğe göre. İstediğiniz renge de geçebilirsiniz sıkıldıkça.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,015
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
Discord
Alperburaks
Silveri satmayi dusunuyormusunuz hocam:D beyazada butce yetmiyor suan hemde purple switchler cok hosuma gitti biraz daha beklesem kampanya yada stok biter mi sizce

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,442
İsim
yusuf ecer
Silveri satmayi dusunuyormusunuz hocam:D beyazada butce yetmiyor suan hemde purple switchler cok hosuma gitti biraz daha beklesem kampanya yada stok biter mi sizce
Silverlar altın değerinde :D Ön siparişle bi dönem alındı, şuan karaborsa :D Ben de çok bekleyip almıştım ondan düşünmüyorum maalesef :D

15inde iyzico kampanya bitiyor diye biliyorum

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,015
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
Discord
Alperburaks
Silverlar altın değerinde :D Ön siparişle bi dönem alındı, şuan karaborsa :D Ben de çok bekleyip almıştım ondan düşünmüyorum maalesef :D

15inde iyzico kampanya bitiyor diye biliyorum
banada tam 15inde geliyor para :( siyah alınır mı acaba ya yoksa borç harç beyaz mı alsam

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,442
İsim
yusuf ecer

1bulutbey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
İsmail bulut

Bu olay şuan m1 v5 via modelinde olmuyor. Sanirim qmk ve via dosyaları henüz tam yapılmamış. Discordda cevap veren olmadı mail attım dönüşte olmadı. Klavyenin yanlış yazılımla brick olması ihtimaline karşı herhangi bir import yapmadım bekliyorum. Doğru düzgün bir rehber yada videoda yok İnternette. Yanlış işlem yapıp klavyeyi pert etmeyin suan via da json qmk da bazı dosyalar var ama bilene sormadan emin olamadim

Top Bottom