Neler Yeni

🔥İndirim 🔥🔥 AKKO MONSGEEK M1W V3-SP-VIA Iyzico ile 3600TL 🔥🔥

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,501
İsim
yusuf ecer
Alide ggboy kang v3 70 adet 568 tl sanırım orj değil

Temuda ktt kang v3 70 adet vergi ile 900e geliyor. Normal fiyatından 300 tl indirim yapmış.

Alideki orj değilse 332 fark verip temudan mı almalı veya daha uygun yer varsa oradan alayım.
Bütçe çok sıkıntılı değilse orj almak daha mantıklı. Ses olarak aynılar ama kalite olarak aynı değiller.

L3ON

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Emir
Bu tarz klavyelerden hiç anlamıyorum halihazırda apex pro tkl kullanmaktayım ancak bunlar ilgimi çekiyor son dönemde. Bu başlıktaki klavyeler bu fiyat bandına alınabilir/tercih edilebilir ürünler mi? isimlerindeki VIA ibaresi nedir? Birinin kodunda "W" var diğerinde yok, bu neyi ifade ediyor vsvs
Şu an mesela bunlardan birini almak beni memnun eder mi?
Bu başlıktaki 2 adet klavyenin mesela farkları nelerdir, chatgptye sordum ancak çok elle tutulur cevaplar alamadım.
Brown switch hissine yakın, nispeten sessiz ancak bastığımı hissettiren bir switch yapısı bekliyorum.
Mutlaka bu başlıktaki klavyeler olmak zorunda değil tabi, farklı önerileriniz varsa onları da dinlemek isterim, max 3-3.5 düşünmekteyim bütçe olarak.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Ali
Bu tarz klavyelerden hiç anlamıyorum halihazırda apex pro tkl kullanmaktayım ancak bunlar ilgimi çekiyor son dönemde. Bu başlıktaki klavyeler bu fiyat bandına alınabilir/tercih edilebilir ürünler mi? isimlerindeki VIA ibaresi nedir? Birinin kodunda "W" var diğerinde yok, bu neyi ifade ediyor vsvs
Şu an mesela bunlardan birini almak beni memnun eder mi?
Bu başlıktaki 2 adet klavyenin mesela farkları nelerdir, chatgptye sordum ancak çok elle tutulur cevaplar alamadım.
Brown switch hissine yakın, nispeten sessiz ancak bastığımı hissettiren bir switch yapısı bekliyorum.
Mutlaka bu başlıktaki klavyeler olmak zorunda değil tabi, farklı önerileriniz varsa onları da dinlemek isterim, max 3-3.5 düşünmekteyim bütçe olarak.
Sıradan cevap vermeye çalışayım.
Bu fiyat bandında alabileceğiniz en iyi klavyedir muhtemelen.
VIA klavyenizin ayarlarını yapmak için, kuruluma gerek kalmadan tarayıcı üzerinden kullanabileceğiniz açık kaynak kodlu kontrol yazılımı denebilir. Ayrıca QMK üzerinden klavyenizi sınırsız bir şekilde özelleştirebilirsiniz.
M1 V3 modelinin iki farklı versiyonu var normal m1 v3 kablolu iken m1w v3 modeli 3 modlu(wireless,bluetooth,kablo) kullanılabilir. Kısaca W ifadesi wireless anlamına geliyor. V5 versiyonu ise yeni model, tek versiyonu olduğu için ek olarak W ifadesi vs yok. V5'de 3mod.
2 klavyenin farkı v3 6000mah, v5 8000mah bataryayla geliyor. v3'ün kasası vidalı, v5'in kasası kolay sökülebilir vidasız tasarım. Başka göze çarpan bir farkı yok. Bazı arkadaşlar tuşların sertliğinin farklı olduğunu falan söylediler ama iki switchte aynı, böyle bir fark olduğunu düşünmüyorum.
Brown tarzı hissiyatlı switch istiyorsanız bu iki modeldeki creamy purple pro switchler tam istediğiniz gibi. Ses olarak linear switchler gibi düşük sesli.
V5 modelini kullanıyorum, tek eksisi switchler ışığı az geçirdiği için stok keycapslerin yazıları tam okunmayabiliyor. Ben başka keycaps ve switchle kullandığım için benim için hiç bir eksisi yok, mükemmel ürün. :) Sadece kasası bu fiyata değer, bence almamanız için herhangi bir sebep yok.

L3ON

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Emir
Sıradan cevap vermeye çalışayım.
Bu fiyat bandında alabileceğiniz en iyi klavyedir muhtemelen.
VIA klavyenizin ayarlarını yapmak için, kuruluma gerek kalmadan tarayıcı üzerinden kullanabileceğiniz açık kaynak kodlu kontrol yazılımı denebilir. Ayrıca QMK üzerinden klavyenizi sınırsız bir şekilde özelleştirebilirsiniz.
M1 V3 modelinin iki farklı versiyonu var normal m1 v3 kablolu iken m1w v3 modeli 3 modlu(wireless,bluetooth,kablo) kullanılabilir. Kısaca W ifadesi wireless anlamına geliyor. V5 versiyonu ise yeni model, tek versiyonu olduğu için ek olarak W ifadesi vs yok. V5'de 3mod.
2 klavyenin farkı v3 6000mah, v5 8000mah bataryayla geliyor. v3'ün kasası vidalı, v5'in kasası kolay sökülebilir vidasız tasarım. Başka göze çarpan bir farkı yok. Bazı arkadaşlar tuşların sertliğinin farklı olduğunu falan söylediler ama iki switchte aynı, böyle bir fark olduğunu düşünmüyorum.
Brown tarzı hissiyatlı switch istiyorsanız bu iki modeldeki creamy purple pro switchler tam istediğiniz gibi. Ses olarak linear switchler gibi düşük sesli.
V5 modelini kullanıyorum, tek eksisi switchler ışığı az geçirdiği için stok keycapslerin yazıları tam okunmayabiliyor. Ben başka keycaps ve switchle kullandığım için benim için hiç bir eksisi yok, mükemmel ürün. :) Sadece kasası bu fiyata değer, bence almamanız için herhangi bir sebep yok.
Kapsamlı cevabınız için teşekkür ederim. Son olarak sormak istediğim şu ki, Apex Pro'dan geçmeye değer mi peki, bir tek bu konuda emin olamıyorum

Klavyeden pek anlamıyorum, aula f75 le bunun arasında ne fark var . Arkadaşa ben memnunum diye aula önericektim.

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
@Gecenin Gürültüsü RGB kapalı olarak kullanma gibi bir seçeneğimiz var değil mi? Birde uyku modunu devre dışı bırakabiliyor muyuz?

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,034
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Aldik ufakligi
IMG_2002.jpeg

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Ali
@Gecenin Gürültüsü RGB kapalı olarak kullanma gibi bir seçeneğimiz var değil mi? Birde uyku modunu devre dışı bırakabiliyor muyuz?
FN + L kombinasyonuyla RGB'yi kapatıp açabilirsiniz, uyku modu için bir ayar mevcut değil sanırım tam olarak bilmiyorum. Ben kablolu kullandığım için araştırma gereksinimi duymadım.

QMK üzerinden uyku modunun süresini değiştirmek veya tamamen kapatmak mümkünmüş ancak şuan klavyenin kaynak kodlarında sıkıntı var, bin dosyasını derlemede çeşitli hatalar veriyor. Onun için kısa vadede ayarları yapmak pek mümkün olmayabilir. Zaten QMK'ya bulaşacaksanız az da olsa yazılımdan anlamak gerekiyor. Bilinçsiz kullanımda klavye brick olur.

Son düzenleme:

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,034
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Muhammed
graywood v4 switch kullanan var mı beyler temuda 50'lisini 250 TL'ye buldun alıınır mı ?

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,501
İsim
yusuf ecer
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,368