Neler Yeni

🔥İndirim 🔥🔥 AKKO MONSGEEK M1W V3-SP-VIA Iyzico ile 3600TL 🔥🔥

guemiand

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Samet Kılınç
Rgbler qmk firmwarede düzelir kolay o, donanım olarak sorun yok yazılımsal;
Mesaj otomatik birleştirildi:

Keychron overpriced hocam, keychroneu pahalı yapan şey ilk qmk via klavyeyi üretmeleri. Herhangi bir keychron klavye stok anlamda çok çok aşağıda. Benim kullandığım model buydu; https://www.keychron.com/products/k...pOxX-1ZQUBYOQqrIolEUYpDzPuTwFJj9ZYEd7YWXEibT6
Ses ve hissiyat anlamında çok zayıf, ciddi anlamda mod ve switch değişimi istiyor. Konuda paylaşılan ürün hissiyat anlamında yıkar, malzeme kalitesi de aynı diyebilirim.
anladım bilgiler için çok teşekkürler. M1 V5'e yöneleyim o zaman ya da 3-4k bandında önerebileceğiniz bir hotswap klavye öneriniz var mıdır?

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,185
İsim
Emre
Bende bundan önce akko 5075b shine vardı keycapsleri ışığı geçiren versiyonuydu ama sert olduğundan hoşuma gitmiyordu bide switchi akko piano pro special editiondu beyaz en düşük ayarda bile paril paril parlıyordu valla bunda çok pişman oldum aldığima napsam bilemedim.Kimseye Air modelini tavsiye etmem artık
Piano pro nun sesi çok hoşuma gitti bende fırsat fln yakalarsam almayı düşünüyorum :)

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,501
İsim
yusuf ecer
Qmk düzelince nerden haber alabilirim hocam.
Birde benim klavyede n tuşunun sesi biraz değişik çıkıyor ötekilere göre yay sesimi desem bi farklılık var eve gidince atsam bakarmısınız ?
Qmk düzeldiğinde ben konu açıcam qmk-via rehber niteliğinde. Şuan da açarım ama forumda auladan sonra en çok kullanılan ürün bu ürün oldu o yüzden firmware updateini bekliyorum daha çok kişinin işine yarasın diye. N tuşuna gelince; klavye hotswap, üretilirken sıra sıra işlem görüyor hepsi. Kasayı topla pcbyi koy, switchleri tak, keycapsi tak gibi. O yüzden stok olarak sorun olması normal. Switchi çıkarıp takın tam oturmamıştır.

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,250
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Piano pro nun sesi çok hoşuma gitti bende fırsat fln yakalarsam almayı düşünüyorum :)
Hocam Air modeli çok güzel klavye hakkını yemeyeyim ama RGB konusunda asssiri derecede yetersiz kalıyor onu düşünerek Air modelini alın shine modelini almak isterseniz onun RGB seviyesi müthiş ama keycapsleri şeffaf olduğu için aşırı sert

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,185
İsim
Emre
Qmk düzeldiğinde ben konu açıcam qmk-via rehber niteliğinde. Şuan da açarım ama forumda auladan sonra en çok kullanılan ürün bu ürün oldu o yüzden firmware updateini bekliyorum daha çok kişinin işine yarasın diye. N tuşuna gelince; klavye hotswap, üretilirken sıra sıra işlem görüyor hepsi. Kasayı topla pcbyi koy, switchleri tak, keycapsi tak gibi. O yüzden stok olarak sorun olması normal. Switchi çıkarıp takın tam oturmamıştır.
Yaptım hocam sök takı ama ötekilerden farklı çıkıyor düzelmedi

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,501
İsim
yusuf ecer
anladım bilgiler için çok teşekkürler. M1 V5'e yöneleyim o zaman ya da 3-4k bandında önerebileceğiniz bir hotswap klavye öneriniz var mıdır?
Şuan bu bütçede bunun üzerine koyabilecek klavye yok. Açıkçası üzerinde de bunun üzerine konulabilecek şeyler sadece ufak tefek detaylar. Mesela bu klasmanda önerdiğim 3 ürün; Rainy75, monsgeek m1, chillkey nd80. Knob aranıyorsa bu ürün, daha çok renk seçeneği ve kasa detayı aranıyorsa rainy75, ekran aranıyorsa nd75e yönelinebilir. Ama onlar da +1.5k gibi oynuyor. Şuan için iyzico ile monsgeekin fiyatı YOK EDİCİ derecede rekabetçi, keza kendi sitesinde kargo ile birlikte 135usdlere geliyor.

Yaptım hocam sök takı ama ötekilerden farklı çıkıyor düzelmedi
Switchi değiştirir misiniz başka switchle?

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,185
İsim
Emre
Şuan bu bütçede bunun üzerine koyabilecek klavye yok. Açıkçası üzerinde de bunun üzerine konulabilecek şeyler sadece ufak tefek detaylar. Mesela bu klasmanda önerdiğim 3 ürün; Rainy75, monsgeek m1, chillkey nd80. Knob aranıyorsa bu ürün, daha çok renk seçeneği ve kasa detayı aranıyorsa rainy75, ekran aranıyorsa nd75e yönelinebilir. Ama onlar da +1.5k gibi oynuyor. Şuan için iyzico ile monsgeekin fiyatı YOK EDİCİ derecede rekabetçi, keza kendi sitesinde kargo ile birlikte 135usdlere geliyor.

Switchi değiştirir misiniz başka switchle?
Eve geçince deneyip haber edicem hocam kurstayım şuan.

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
@freygasm M1 V5'te bu keycaps türlü olanı kendi sitesinde satmıyorlar. Birkaç mesajda gaming gen kendileri sonradan değiştirmiş şeklinde mesaj gördüm. Sizce bunun doğruluğu var mı?

guemiand

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Samet Kılınç
@freygasm nd75 müthiş duruyor. böyle sade ve abartısız tasarımların hastasıyım. biraz daha koyup buna yöneleceğim. çok teşekkür ederim.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,501
İsim
yusuf ecer
@freygasm M1 V5'te bu keycaps türlü olanı kendi sitesinde satmıyorlar. Birkaç mesajda gaming gen kendileri sonradan değiştirmiş şeklinde mesaj gördüm. Sizce bunun doğruluğu var mı?
Kendileri değiştirmez, şöyle;
Gaming gen distribitörü, monsgeekten özel olarak ışık geçiren keycapslerle olan modeli istemişlerdir. 5075b plus gibi modellerden ziyade m1 serisi daha premium ve custom seçenekleri var. Siteye eklenmemiş olabilir yani. Sitesinde switch seçenekleri bile var.

@freygasm nd75 müthiş duruyor. böyle sade ve abartısız tasarımların hastasıyım. biraz daha koyup buna yöneleceğim. çok teşekkür ederim.
Rica ederim, dediğim gibi tercihler. Hayırlı olsun şimdiden.

alixd

80+
CS2 için counter lines alsam uygun olur mu? hangi model daha çok işimi görür?

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,250
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
@freygasm cidden hocam klavyeye can gelmis gibi oldu 😁 ama enter ve silme tuşu tam oturmadi öteki 2 switche oturmadigindan dolayı napsam bilemedim onu valla shine alsaymisim keşke dedim 😔 beyaz switchlerle çok güzel olurmuş.

Ekler

• 1739553400154.jpg
    1739553400154.jpg
    3.4 MB · Hit: 31
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,381
Üyeler
167,967
Son üye